Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.695
% 2.97
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.695
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Analistler: Dogecoin’den Önümüzdeki 15 Gün İçinde Bunları Bekleyin!

Popüler meme coin Dogecoin için birçok gelişme yaşandı. Dogecoin için özel olarak üretilen MyDoge cüzdanı, yakın zamanda iOS kullanıcıları için halka açık olarak piyasaya sürüldü. Ukrayna Başbakan Yardımcısı, savaşın parçaladığı ulusun Dogecoin’de bağış kabul etmeye başladığını duyurdu. DOGE fiyatı, artan fayda ve benimsemeye rağmen son düşüşten kurtulmak için mücadele etti. Peki, analistler neler bekliyor? Coinmühendisi.com olarak beklentileri aktarıyoruz…

Dogecoin de piyasadaki genel dalgaya yenik düştü

Dogecoin fiyatı, son kripto kan banyosunda düştü ve geçen gün içinde yüzde 3 kayıp verdi. Analistler, daha fazla fiyat düşüşü öngörülen meme coin’i konusunda olumsuz görüşlerini sürdürüyor.  Kripto paralardaki son kan banyosu piyasadan 200 milyar doları sildi. Dogecoin fiyatı da düştü ve geçen hafta yüzde 4 kayıp yaşadı. Bu sırada Dogecoin’in ortak yaratıcısı Billy Markus, iOS kullanıcıları için bir cüzdan olan MyDoge’un piyasaya sürüldüğünü doğruladı.

Cüzdan uygulaması, herhangi bir kripto para borsasından transferleri destekliyor. Markus, Dogecoin geliştiricilerinin uygulamayı geliştirmediğini açıkladı. Bunun yerine, otonom bir tasarımcı grubu ile çalıştı. Apple cihazlarını kullananlar, cüzdan aracılığıyla Dogecoin’e erişebilir. MyDoge cüzdan geliştiricileri, onu ücretsiz, güvenli ve gözetimsiz hizmetler sunan “Halkın Para Birimi için Sosyal Cüzdan” olarak geliştirdi. İnsanlar, Dogecoin’in MyDoge cüzdanının piyasaya sürülmesinin, meme tokenının fiyatı için bir yükseliş anlatısını körüklemesini bekliyordu. Ancak DOGE fiyatı düşüşten kurtulamadı.

Altcoin Sherpa: DOGE, satın alım bölgesinde

Ukrayna’nın DOGE bağışlarını kabul etmesi, kullanıcıların meme tokenını kullanmalarının önünü daha da açtı. Analistler, Dogecoin fiyat trendini değerlendirdi ve meme coin’in yakında yükselebileceğini tahmin etti. Bir kripto analisti olan Altcoin Sherpa, Dogecoin’in satın alma bölgesinde olduğuna inanıyor.

Öte yandan FXStreet analistleri, Dogecoin fiyatının 0.15 dolara düşebileceğini tahmin ediyor. Analistler, DOGEfiyatının 300 günden fazla bir süredir tıkanıklık bölgesinde olduğunu gözlemlediler ve DOGE fiyat grafiğindeki zaman ve fiyat dengesinin önümüzdeki 15 gün içinde önemli bir hareket anlamına geldiğini savunuyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir