Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.407
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.407
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analistler, Bu Metaverse Coin’lerde Ralli Bekliyor: Bu 5’ine Bakın!

Facebook’un Meta lansmanıyla metaverse coin projeleri kripto para piyasasının en sıcak trendi oldu. MANA, AXS ve SAND, milyonlarca oyuncuyla milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı. Bu yazıda, analistlerin listesinden Nisan ayında takip edilebilecek 5 metaverse coin’i inceleyelim.

Nisan ayı radarına alınabilecek 5 metaverse coin

Yakın tarihli analizlerinde TechDev, 380.100 Twitter takipçisine Decentraland’ın şu anda haftalık grafikte uzun bir yükselen kanalda işlem gördüğünü söylüyor:

MANA, net bir yinelenen yapıya sahip en temiz kanallardan birine sahip.

Grafiğe bakıldığında TechDev, önümüzdeki aylarda MANA için %730 gibi şaşırtıcı bir ralli öngörüyor. Sırada, kurumsal çözümler için bir Blockchain olan Zilliqa var. TechDev’e göre, 1,10 doların üzerinde büyük bir ralli başlatmadan önce ZIL yaklaşık 0,09 dolara düzeltme yapıyor.

TechDev’in tahmini, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan piyasa katılımcılarının psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisine dayanmaktadır. TechDev’in grafiğine göre, ZIL şu anda beşinci ve son dalgasının ortasında.

Benjamin Cowen, Chainlink (LINK) tahminlerini güncelliyor

Yeni bir videoda, coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Benjamin Cowen, LINK için potansiyel kısa vadeli hedef olarak 50 haftalık hareketli ortalamaya baktığını söylüyor:

Aslında 50 haftalık MA’nın üzerine çıkmanın biraz daha etkileyici olabileceğini iddia ediyorum. Bu aslında şu anda 24 dolardan geliyor ve en son 2022 yılının Ocak ayında reddedildiğimiz yer burası. LINK’in yukarı yönde güzel bir itme yapması durumunda, diyelim ki %35 civarında, o zaman 50 haftalık hareketli ortalamada olacağız ve sonra sadece birkaç kişi tarafından reddedildiğimiz alanla rekabet ediyor olacağız.

Cowen ayrıca LINK’in gücünü ölçmek için Ethereum çiftinde (LINK/ETH) Chainlink’e bakıyor…

Yukarıdaki grafiğe bakan analist, birkaç aydır oluşan yukarı yönlü potansiyel bir geri dönüş sinyaline işaret ediyor:

LINK/ETH değerlemesi çift dip yapmaya çalışıyor, ancak 2022 yılının Ocak ayında olduğu gibi temel olarak boğa piyasası destek bandının üzerine çıkmak için biraz daha düşük olabilir.

Analistler bu 2 metaverse coin projesine odaklanıyor

Kripto analistleri, lider kripto para borsası Binance listesinden Axie Infinity (AXS) ve Enjin Coin (ENJ)’in Nisan ayında yakın takip edilmesi gerektiğini düşünüyor. Axie Infinity, piyasa değerine göre en büyük oyna-kazan oyunu ve 2,6 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yapıyor.

Enjin Coin (ENJ), Ethereum tabanlı oyna-kazan oyunlarının oyun içi ögelerinin tokenlaştırılmasını sağlan Blockchain platformu. Mevcut seviyelerde 1.79 dolardan işlem ENJ, son 30 gün içinde %36 yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir