Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.102
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.102
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analistler: Bu Metaverse Coin, Bir Sonraki Dogecoin!

ApeCoin, yüksek hacimli balina işlemleri on-chain aktivite ile lider bir NFT tokeni olarak ortaya çıktı. Analistler, ApeCoin’in son çöküşten kurtulabileceğine ve Dogecoin gibi önde gelen Shiba Inu temalı tokenlerle rekabet edebileceğine inanıyor.

ApeCoin fiyatı piyasayla birlikte sert düştü

ApeCoin, Bored Ape Yacht Club (BAYC) holder’larından oluşan son derece ilgili bir toplulukla öncü bir NFT tokeni oldu. NFT tokeni, 5 Mayıs’ta 100’ü aşan balina işlemlerinde 1 milyon dolar veya daha yüksek bir artışa tanık oldu.

Taraftarlar, büyük hacimli işlemlerdeki artışı ApeCoin’e olan yüksek talep kaynaklı olarak değerlendiriyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere APE, kısa süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 26,70 dolara ulaştı. Yeni bir zirveye ulaştıktan sonra, APE fiyatı geri çekildi ve piyasa çapında bir kripto kan banyosuna çarptı.

APE fiyatı, kripto piyasası düzeltmesine yanıt olarak bir gecede %15,5 düştü. Destekçiler, enflasyon ve durgunlukla ilgili artan endişelerin Bitcoin, Ethereum ve altcoin’ler gibi riske dayalı varlıklardan sermaye çıkışına yol açtığına inanıyor.

“ApeCoin, Dogecoin ve Shiba Inu’ya çok benziyor”

Önde gelen meme coin’i olan Dogecoin, topluluğun, ‘Doge-army’ arkasındaki gerçek dünya işletmeleri ve DOGE’yi destekleyen Elon Musk gibi influencer’lar arasında çift haneli büyümeye ve artan faydaya tanık oldu. ApeCoin topluluğu ise, en yüksek hasılat yapan NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club’ı elinde bulunduran influencer’lardan oluşuyor.

ApeCoin bu nedenle metaverse’de ‘Otherside’ gibi bir fayda buldu. Artan fayda ile APE fiyatlarında oynaklıkta bir artış oldu. Yatırımcıların NFT tokenine bakış açısının bir göstergesi olan ‘ağırlıklı duyarlılık’ dalgalanarak Mart 2022’de yüksek bir seviyeye ulaştı.

Holder’lar arasında ApeCoin duyarlılığı

Analistler, ApeCoin fiyat grafiğini değerlendirdi ve APE’de bir toparlanma bekliyor. Finder’da Bitcoin ve kripto uzmanı olan Keeger Francis, ApeCoin’in fiyat rallisinin bir ‘meme token pompası’ olarak değerlendirilebileceğini söylüyor:

ApeCoin, Dogecoin ve Shiba Inu’ya çok benziyor. Dolayısıyla kısa vadede, çok daha yüksek fiyatlara yol açan büyük bir momentum trade’i olabilir. Ancak uzun vadede ve hype azaldıktan sonra, APE’nin değerinin önemli ölçüde azalacağını düşünüyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir