Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.601
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.601
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analistler Bu 2 Altcoin’de Yükseliş Bekliyor: İşte Seviyeler!

Etehreum katili Solana bir Web3 cep telefonu olan Saga’yı piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bunun ardından altcoin fiyatı büyük bir yükselişe tanık oldu. Analistler Solana fiyatında yükselişe devam ediyor. Ayrıca, yakın tarihli bir Elliptic raporu, Dogecoin’in birkaç durumda yasadışı faaliyetler için kullanıldığını ortaya koydu. Rapora rağmen analistler, Dogecoin fiyatının yükseliş trendine devam edebileceğine inanıyor.

Solana Labs, Web3 cep telefonunu geliştirildiğini duyurdu

Solana Network, bir Android olan cep telefonu Saga’nın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Telefon, Solana’nın Web3 ekosisteminde mobil odaklı büyümeye geçişini işaret ediyor. Ethereum katilinin duyurusu, holder’lar arasında bir boğa hissi uyandırdı.

Solana, lider altcoin Ethereum’un önde gelen rakiplerinden biri olarak kabul ediliyor. Android telefonun kilit Blockchain paydaşı ise Solana Labs. Solana Labs, özel kripto cüzdan işlevlerine sahip bir OSOM ahizesini değiştiriyor. Ayroca, merkezi olmayan uygulamalar, Web3 programları için bir Solana Mobile Stack (SMS) geliştirme kiti ekliyor. Solana Labs, geçen hafta bir konferansta telefonun piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Ardında bu, altcoin holder’ları arasında boğa hissini tetikledi.

Solana Labs CEO’su Anatoly Yakovenko, cep telefonunun yaklaşık 1.000 dolara mal olacağını açıkladı. Ayrıca, 2023’ün başlarında teslime hazır olacağını söyledi. Solana, mobil odaklı büyümeye geçti. Buna ek olarak on-chian ödemeleri etkinleştirmek için “Solana Pay” entegre edilecek.

Analistler, altcoin fiyat artışının devam etmesini mümkün görüyor

Analistler, Solana fiyat grafiğini değerlendirdi. Ethereum katilinin yükseliş trendinin devam edeceğini tahmin etti. Bir kripto analisti olan Brian Bollinger, MACD gösterge eğiminin yükseldiğini ve bunun altında yatan yükselişte büyümeyi gösterdiğini savunuyor.

Ayrıca, Solana’da long pozisyonlara olan ilgide bir artış var. Bu nedenle altcoin projesinin yükseliş trendine devam etmesi mümkün. Bu arada Solana fiyatı için bir sonraki direnç 48 dolar seviyesinde.

Dogecoin, darknet’teki faaliyetleri finanse etmek için mi kullanılıyor?

Bir Blockchain istihbarat firması, Dogecoin’in yasadışı faaliyetleri finanse etmek için yaygın olarak kullanıldığını iddia ediyor. Öte yandan analistler, mevcut ayı piyasasında Dogecoin’in yükseliş trendinin devam edeceğini tahmin ediyor.

Bir Blockchain analitik firması olan Elliptic, kısa süre önce Dogecoin’i terör finansmanı ve ponzi planları gibi çeşitli yasadışı faaliyetlere bağlayan bir rapor yayınladı. Elliptic tarafından analiz edilen yasa dışı faaliyetlerin büyük çoğunluğu, faaliyetlerini finanse etmek için Dogecoin’i kabul etti. Bu arada İsrail Ulusal Terörle Mücadele Finansman Bürosu, Hamas grubuyla ilişkili 84 kripto para adresine el koyma emri verdi. Cüzdanlardan biri yaklaşık 40.000 Dogecoin içeriyordu.

Buna ilaveten Darknet’te Dogecoin’i kabul eden satıcıların sayısı istikrarlı bir şekilde arttı. Suçluların Dogecoin’de milyonlarca dolar nakde çevirdiği en az 50 vaka var. Bu, düzenleyiciler arasında endişeleri artırıyor. Ancak altcoin fiyatı, rapora rağmen yükseliş trendine devam etti. Kötü amaçlı yazılım kampanyaları ve aşırılık yanlısı gruplar Dogecoin’i kabul etse de, meme coin’i Tesla ve SpaceX gibi firmalarda fayda buldu.

Analistler, altcoin fiyat rallisini tahmin ediyor

Analistler, Dogecoin fiyatının düşüş trendinden çıkabileceğini söylüyor. Önde gelen bir kripto analisti olan Azeez Mustafa, Dogecoin yükseliş hareketini sürdürürse yükseliş trendine devam edebileceğini savunuyor. Analiste göre, Dogecoin fiyatı 0,00000370 BTC’de direnci geçerse, altcoin’in yükseliş trendini teyit etmesi mümkün.

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere, Elon Musk’ın konuşmaları meme coin’in fiyat eğiliminin anahtarı durumunda. Çünkü Dogecoin fiyatı, Musk’ın Katar Ekonomik Forumu’ndaki bir röportajının arından yükseliş trendine girdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir