Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.051
% 3.71
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.051
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analistler Bu 2 Altcoin’de Patlama Bekliyor: BTC’den Üstün!

Popüler bir Bitcoin savunucusu Dogecoin lehine taraf değiştirdi. Roger Ver, Dogecoin’in Bitcoin’den üstün olduğunu savunuyor ve Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma teklifini destekliyor. Lider altcoin Ethereum fiyat oynaklığı yatırımcılar arasındaki belirsizliği artırdı. Ancak analistler Ethereum konusunda iyimser ve altcoin’de bir ralli öngörüyor.

Roger Ver taraf değiştirdi: DOGE, BTC’den üstün

Önde gelen bir kripto analisti olan Roger Ver, kripto topluluğunda “Bitcoin Jesus” olarak popülerdir. Analist kısa süre önce bir aradan sonra sosyal medyaya döndü ve Dogecoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Analist, DOGE’nin ünlü bir savunucusu olan Tesla’nın milyarder CEO’su kısa süre önce Twitter’ı satın aldığından beri Dogecoin’in Bitcoin’den üstün olduğuna inanıyor.

Analist, Elon Musk’ın kararını destekliyor ve DOGE’nin Twitter’da fayda bulabileceğine inanıyor. İlginç bir şekilde Roger Ver, Dogecoin’in Bitcoin ve diğer altcoin projelerinden daha üstün olduğuna inanıyor. Analist, sıradan insanlar saklama cüzdanları kullanırsa, Bitcoin’in onu devrim yaratan tek önemli özelliği olan mahremiyeti kaybedeceğini savunuyor.

Analist, odağını BTC’den bu altcoin projelerine kaydırdı

Bu, Dogecoin’in kullanıcılarına ve sahiplerine diğer kripto para birimlerinin çoğuna kıyasla daha yüksek fayda, ademi merkeziyetçilik ve kullanım kolaylığı sunarak onu üstün bir seçim haline getirdiği anlamına geliyor. Çünkü, saklama cüzdanları gizlilik ilkesini ihlal ediyor.

Bilindiği üzere çoğu merkezi borsa ve saklama cüzdanı, Bitcoin’i diğer kripto para birimlerinden ayıran ilkeyi ihlal ederek, kullanıcının kimliğinin doğrulanmasını gerektiriyor. Bu nedenlerle Roger Ver, odağını Bitcoin’den Dogecoin ve Bitcoin Cash’e kaydırdı.

AltcoinSherpa: DOGE fiyat rallisi sürdürülebilir değil

Öte yandan AltcoinSherpa takma adlı bir kripto analisti ve traderı, Dogecoin fiyat rallisinin sürdürülebilir olmadığına inanıyor. Analistin görüşü, bir döngünün sonuna yakın olan güçlü bireysel katılımının bir DOGE fiyat rallisi için ideal zaman olduğu yönünde.

Lider altcoin fiyatı kayıplarını bir şartla silebilir

Ethereum konsensüs katmanında artık 12 milyon ETH tokeni bulunuyor. Bahis edilen Ethereum arzındaki bir artış, dolaşımdaki arzını azaltır. Uzmanlara göre, dolaşımdaki arzda bir azalma, altcoin fiyatı için yükseliş anlamına geliyor.

Fiyatında oynaklığa tanık olduktan sonra, Ethereum kayıplarını telafi etme yolunda. Glassnode’dan alınan verilere göre, döviz net akış hacmi 6.244 ETH’de. Bu, yatırımcılar arasında bir yükseliş eğilimini temsil ediyor. Venturefounder takma adlı kripto analisti ve traderı, Ethereum’un net döviz akışını şu şekilde yorumluyor:

Son 1,5 yıldaki ETH döviz net akışı çok güzel. 2,8 bin – 3 bin dolar herkesin sevdiği düşüş gibi görünüyor.

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere taraftarlar, yatırımcıların çok beklenen ‘The Merge’ nedeniyle Ethereum’da boğa olduğuna inanıyor. Konsensüs katmanı mevduat sözleşmesi, son zamanlarda dolaşımdaki ETH arzının %10’undan fazlasını oluşturan 12 milyon ETH tokenini aştı.

Analistlerin altcoin için belirlediği kritik seviye

ETH’deki 34 milyar dolar şimdi Ethereum’un dolaşımdaki arzından çekildi ve 376.000’den fazla doğrulayıcı, 32 ETH veya daha fazla değerdeki işlemlere katkıda bulundu. Analistler, Ethereum fiyatının, yükseliş eğilimini doğrulamak için önemli bir seviye olan 55 günlük SMA’nın üstesinden gelebileceğine inanıyor.

Analistler, toparlanmaya çalışan boğalar için 3.018,55 doları kritik bir engel olarak görüyorlar. Bununla birlikte lider altcoin fiyatı 2.800 doların altına düşerse, analistler 2.695,79 dolar aşağı yönlü bir hedef çiziyorlar. Ayrıca analistler, Ethereum balinaları arasında bir yükseliş hareketiyle borsalardan ETH’yi alan bir satın alma çılgınlığı tespit etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir