Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.698
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.698
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analistler Belirledi: Bitcoin Haftaya Bu Seviyeleri Görebilir!

Bitcoin (BTC), hafta sonu yatırımcılar arasında belirsizlikle başladığından bir gecede 38.000 doları tekrar test etti. Bazı balinalar ve küçük yatırımcılar, mevcut fiyatlarla BTC’de büyük oynamayı seçtiğinden, Bitcoin fiyat hareketi için kıyamet senaryoları odakta kalmaya devam ediyor. Mart 2021 seviyelerine dikkat çeken analistler, 3 günlük grafiğin Covid öneminin tekrarına işaret ettiğini söylüyor.

3 günlük Bitcoin grafiği haftalık için “öncü” olabilir

TradingView’den elde edilen veriler, 38.000 dolarlık desteği kırmaya yönelik birkaç girişimin ardından BTC/USD’nin 39.000 doları çevrelediğini gösteriyor. Bitcoin ayrıca jeopolitik gelişmeler sayesinde Cuma günü 40.000 doların üzerine kısa bir sıçrama gördü, ancak bu, önceki statükonun geri dönmesinden önce birkaç dakika sürdü.

3 günlük BTC mumları 200 MA’da dans ediyor

Twitter’dan Material Indicators, takipçilerini o gün uyardı: “3 Günlük BTC mumları, Covid çöküşünden bu yana ilk kez 200 MA ile flört ediyor” ve şu tweet ile ayrıntıları paylaştı:

Bu, haftalık mumun yapacağı şeyin bir habercisiyse, aşağıdaki satın alma fırsatından yararlanmak için yeterli nakdiniz olduğundan emin olun. Bu sıçrama hayatınızı değiştirebilir.

Şu anda 20.000 doların biraz üzerinde olan ve hala tırmanan 200 haftalık hareketli ortalama, Bitcoin’in ömrü boyunca tarihi bir dip bölge olarak hareket etti ve hiçbir zaman ihlal edilmedi.

Daha önce, popüler analist Pentoshi, Wall Street Crash tarzı bir olayın bu yıl piyasaları ele geçirebileceğine inandığını açıkça belirtmişti.

Büyük ve küçük BTC bahisleri akmaya devam ediyor

Artı tarafta, balina alımları ve daha küçük yatırımcı cüzdan büyümesi, uzun vadeli avcılar için neşeli olmak için nedenler sağladı. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, 30.000 BTC Cuma günü Coinbase’den ayrılırken, döviz rezervleri geçen yıl Temmuz ve Eylül’de görülen düşüşleri taklit etti.

Moskovski Capital CEO’su Lex Moskovski, on-chain analitik firması Glassnode’dan gelen verilere atıfta bulunarak şunları söyledi:

10-100 BTC cüzdanları deli gibi yığılıyor, arzları parabolik hale geliyor. Bu adamlar 10 bin ila 50 bin dolarlık Bitcoin hareketinin etini doğru bir şekilde sattılar.

Ekteki bir grafik, şu anda kuruluşlar tarafından tutulan BTC arzının oranının – aynı yatırımcısına ait olduğu varsayılan bir veya daha fazla cüzdanın – şimdi bir yılın en yüksek seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir