Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.174
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.174
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist, Yeni Trendi Açıkladı: Bitcoin Balinaları Ne Yapıyor?

Ünlü on-chain analist Will Clemente, büyük BTC yatırımcıları için yeni bir trendin ortaya çıktığını söyledi. On-chain analisti Will Clemente, Bitcoin yatırımcıları için BTC’nin piyasa yapısında bir değişikliği işaret edebilecek yeni bir trend belirledi.

Bitcoin için yeni trend mi?

En son Blockware Intelligence bülteninde Clemente, Bitcoin balinalarının veya 1.000 BTC’den fazla coini olan varlıkların nihayet aylarca satıştan sonra bakiyelerini artırmaya başladığını söylüyor. Analist, “Balinalar Eylül ayından beri dağıtım yapıyorlardı, ancak görünüşe göre bu hafta sonunda varlıklarını artırıyorlar. Önümüzdeki haftalarda devam etmek için çok ilginç bir trend” diyor. Ayrıca Clemente, piyasadaki daha büyük oyuncuların Bitcoin’in işlem hacmine hakim olduğunu ve 2020’den bu yana bunların yalnızca daha büyük bir varlık kazandığını söylüyor. Analist şöyle diyor:

Büyük piyasa katılımcıları hakkında bir not: büyük işlemler şu anda hacme hükmediyor. Bu, bir yıldan fazla bir süredir büyüyen bir trend. 2020’den beri büyükler burada ve transfer hacmindeki payları sadece büyüyor. Bu aynı zamanda büyük borsalarda daha popüler hale gelen işlem gruplamanın bir yansımasıdır.

Analist, Coinbase’deki derin cebe sahip kripto yatırımcılarının Bitcoin fiyatını desteklemekten kısmen sorumlu olduğunu söylüyor. Clemente’e göre, bu varlıkların BTC için güçlü makro destek olarak 30.000 dolar seviyesini korumada payı var. Clemente şöyle diyor:

40.000 dolarlık desteğin altına düştükten sonra, BTC şimdi ağır bir direnç seviyesi olarak 40.000 dolar ile karşı karşıya. Aşağıda, destek birkaç zaman diliminde 30.000 dolar olarak kalıyor, ancak alan şimdilik ön planda görünüyor. Bu ön çalışma öncelikle Coinbase’deki bir varlıktan geldi. Bitcoin 33.000 doların hemen altındaki yerel en düşük seviyelere ulaştığında, tekliflerin ısı haritası, kümülatif hacim deltası ve hacim ile gösterilen Coinbase‘den oldukça agresif bir teklif geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir