Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.090
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.090
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist, Yakında Çökecek ve Fırlayacak Altcoin’leri Paylaştı! 

Kripto piyasası bu aralar kan kaybediyor. Kripto analisti Cheeky Crypto, 5 altcoin projesinin bu ayı piyasasında ayakta kalıp kalamayacağını yorumluyor.

Listede yer alan ilk altcoin ADAX (ADAX)

ADAX, Cardano’da oluşturulmuş otomatik bir likidite protokolü. ADAX’ın toplam kilitli değeri sadece 6,648 dolar, ancak analist, ADAX’ın ‘gerçekten iyi sonuç vereceğini’ düşünüyor. ADAX, neredeyse %3,14 düşüşle 0,1033 dolardan işlem görüyor ve 3573. sırada yer alıyor. Piyasa değeri de düşük, sadece 5,5 milyon doların üzerinde. Ama analiste göre bu harika, çok fazla yukarı potansiyel var.

Listedeki ikinci proje ise Reef (REEF)

Reef, DeFi, NFT ve oyun için Reliable Extensible Efficient Fast Katman-1 Blockchain. Substrate Framework kullanılarak oluşturulmuş, yüksek ölçeklenebilirlik sağlıyor. Analiste göre bu, ayı piyasasında ayakta kalamayacak bir proje. Temelde tüm zamanların en düşük seviyesinde ve nihayetinde bunun bir dezavantajı daha var. Şu anda piyasa değerine göre 299. sırada, %3,47 düşüşle 0,006471 fiyatla. Bu proje hareket etmediği için analist yatırım yapmayı düşünmüyor.

Chris’in bahsettiği bir sonraki altcoin ise TRON (TRX)

Ayrıntılarına coinmuhendisi.com’un bu makalesinden ulaşabileceğiniz TRON (TRX), Tron Foundation tarafından geliştirilen ve 2017’de piyasaya sürülen merkezi olmayan Blockchain tabanlı bir işletim sistemi. Bu proje, uzaydaki diğer bazı projelerin yanı sıra gerçekleştirecek. Piyasa değerine göre 18. sırada yer alıyor ve düşüşte bile %6,71 artışla 0,08926 dolardan el değiştiriyor. Analiste göre, bu proje kesinlikle ayı piyasasında hayatta kalabilir.

Chris, eski bir proje olan Litecoin’e (LTC) bir göz atıyor

Litecoin (LTC), Blockchain teknolojisinin benzersiz özelliklerinden yararlanarak hızlı, güvenli ve düşük maliyetli ödemeler sağlamak üzere tasarlanmış bir kripto para birimi.“Tamamen başarısız olacak” diyen analist, altcoin’i eski bir teknoloji ve hantal olarak görüyor ve iyi sonuçlanacağını düşünmüyor.

Listedeki son altcoin Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash, hızlı ödemeler, mikro ücretler, gizlilik ve yüksek işlem kapasitesi ile sağlam küresel para olmayı hedefleyen peer-to-peer bir elektronik nakit sistemi. Bu aynı zamanda eski bir proje ve günlük %4,23 kayıpla 264,52 dolardan işlem görüyor. Analist, bu altcoin projesinin de kendisi için uygun olmadığını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir