Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.082
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.082
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist Uyardı: Shiba Inu (SHIB) Satın Almayın!

Shiba Inu (SHIB), son zamanlarda, piyasa değeri açısından Dogecoin’den daha iyi performans gösterdi. Analistler, Shiba Inu’nun devam eden konsolidasyondan toparlanma yolunda olduğuna inanıyor, ancak bir süreliğine uzaklaşmayı tavsiye eden analistlerde var.

Shiba Inu ve Dogecoin, meme coin piyasasını domine etmek için rekabet ediyor

Shiba Inu ve Dogecoin, meme coin piyasasının en büyük isimleri, her ikisi de pastanın daha büyük bir kısmı için rekabet ediyor. Yatırımcılar, Shiba Inu’nun piyasa değerinin kısa süre önce Dogecoin’in üzerine çıkarak DOGE’yi kısa süreliğine geçtiğine dikkat çekti. Bu olay, yatırımcılar arasında borsada yukarı yönlü bir trend yarattı. Dogecoin’in piyasa değeri geçmişte Shibatarafından gölgede bırakıldı ve bu da parodi kripto para birimi için bir fiyat artışına neden oldu. Shiba Inu topluluğu, piyasadaki son fiyat artışı için başka bir önemli itici güç buldular.

Shiba artan oranda benimsenme görüyor

Kısa süre önce Shiba Inu’yu ödeme olarak kabul etmek için kendisini yeniden faaliyete geçiren Shiba Inu temalı burger dükkanı Welly, Shiba topluluğunun şirkette bir mülkiyet payına sahip olacağını duyurdu. coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, duyurunun ardından Welly, topluluğun tüm operasyonlardan elde edilen kazançların bir yüzdesini almaya hak kazanacağını söyledi. Topluluk daha sonra Shiba (SHIB) yakıp yakmamaya veya başka bir şey için kullanıp kullanmamaya karar verebilir.

Altcoin Sherpa, fiyat yapısının bir süreliğine dalgalı olacağını söylüyor

Popüler kripto analistlerinden Valeria Blokhina, Shiba fiyatının bir süredir simetrik üçgen formasyonu içinde konsolide olduğunu söylüyor. Analiste göre meme token patlamadan önce düzeltme yapabilir. Ek olarak, Welly, yakın gelecekte gelirlerinin belirli bir miktarını SHIB yakmak amacıyla kripto para ödeme sistemi NOWPayments ile ortaklık kurdu. Altcoin Sherpa lakaplı kripto analisti ise bir süre Shiba Inu’dan uzak durmayı tavsiye ediyor. İşte nedeni:

Hala içerdeyim ama aktif trade için satın almanızı tavsiye etmiyorum. Hala bunun eninde sonunda hareket edeceği görüşündesiniz ve aktif trader ediyorsanız fırsat maliyeti yüksektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir