Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.012
% 3.03
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.012
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Analist Uyardı: İnanmayın! SHIB Bu Seviyelere Düşecek

En popüler meme coin’lerden biri olan Shiba Inu (SHIB), geçtiğimiz yılki fiyat rallisiyle pek çok yatırımcıyı kendisine çekti. O zamandan beri değer kaybı yaşasa da, yatırımcılar sıradaki seviyelerin ne olacağını merak ediyor. Aşağıda, analist Tony M.’in konuya yönelik yorumlarını bulabilirsiniz. İşte detaylar…

Analist, SHIB için önemli teknik verilere dikkat çekti

Shiba Inu fiyatı, boğalar 13 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0.00000788 dolardan bu yana yüzde 65 artarak 0.00001133 dolara çıktı. Yatırımcılar, meme coin için bir dip oluşup oluşmadığını merak ediyor. Analiste göre teknik faktörler, indirimli bir değer ararken aranacak bir ipucu olan beş dalgalı bir düşüş gösteriyor. Ancak, uzun vadeli bir perspektiften kısa vadeye atlamadan önce birkaç faktör göz önünde bulundurulmalıdır.

Analiste göre Shiba Inu fiyatı, yüzde 30 ek kazanç için 0,00001350 dolar seviyesindeki hedeflerle daha kısa vadeli yukarı potansiyele sahip. Bununla birlikte, SHIB fiyatı, Göreceli Güç endeksinin destek seviyesini veya haftalık grafikte tarihi bir düşük seviyede çift dip seviyesini henüz engellemedi. RSI, SHIB fiyatı kısa vadede yükselmeye devam etse bile, RSI’nin destek seviyesinin üzerindeki verisini dengelemek için bir geri çekilme olacağını öne sürüyor.

SHIB’de hacim eksikliği var

Öte yandan analiste göre SHIB fiyatı hacimden yoksundur. Hacim profili göstergesinde yeni bir boğa koşusu çağırmak için hala yeterli işlem yok. Teknik bilgiler doğruysa, kısa vadeli bir geri çekilme, daha fazla yükseliş meydana gelmeden önce SHIB fiyatını 0,00001000 doların altına getirebilir. Analiste göre düşüş tezinin geçersiz kılınması, 0.00001437 doların üzerinde bir ihlaldir. Boğalar bu engeli aşarsa, boğalar, mevcut Shiba Inu fiyatından yüzde 66’lık bir artışla sonuçlanan 0,00001850 dolarlık fiyat bölgesinde hedeflerle ek bir ralliyi güvenle hedefleyebilir.

Sonuç olarak, analiste göre boğalar haftalık grafikte bir Shooting Star mum paterni basmayı hedeflediğinden, Shiba Inu fiyatı 13 Haziran’ın en düşük seviyesinin yüzde 65 üzerinde işlem görüyor. Birden fazla teknik gösterge, SHIB fiyatı için bir geri çekilme olacağını gösteriyor. Düşüş trendinin geçersiz kılınması durumunda 0.00001425 doların görülebileceği düşünülüyor. Shiba Inu fiyatı yükseldi ancak traderlar düşüş senaryosunun farkında olmalı.

Shiba Inu fiyatında son durum

Hafta boyunca, tam olarak 21 Haziran’da, Shiba Inu (SHIB), kripto pazarındaki en büyük kazananlardan biri oldu. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, yüzde 45’ten fazla yükseldi. Bu ralli, ayrıca, Shiba Inu’nun ilk 100 Ethereum balinası için en büyük tutulan kripto varlığı konumunu korumasına neden oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir