Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.850
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.850
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist Uyardı: Bu 3 Altcoin Mega Düşüş Eğiliminde!

Kripto para piyasası düzeltici fiyat hareketleriyle mücadele ederken, tanınmış bir kripto uzmanı 3 popüler altcoin projesi için neler yaşanabileceğini haritalıyor.

Cheds, bu 3 altcoin için kırmızı alarm verdi

Yakın tarihli bir videoda, Cheds lakaplı kripto para analisti 45.700 takipçisine, en büyük akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) piyasada ağırlık kazanmaya devam ederken 2.000 doların altına düşebileceği konusunda uyarıyor.

Ethereum (ETH) muhtemelen daha aşağılara inecek. Uygun pozisyon için 2.000 dolar yerine 1.800 ve 1.800 dolar ile daha fazla ilgileniyorum. Bence Bitcoin düştüğü içim muhtemelen Ethereum’a düşecek, ancak Bitcoin’in düşeceğini düşünmeseydim yine de grafiğe bakar ve bu grafiğin düşeceğini düşünürdüm.

Cheds ayrıca, piyasadaki gerilemenin aynı zamanda Ethereum rakibi Avalanche’ı başarısız olmaya zorladığını iddia ediyor. Cheds’e göre, AVAX şimdi ek negatif fiyat hareketine hazır. Kaba bir çeviriyle analist şunları sölylüyor:

AVAX iyi görünmüyor. Yakında 50 doları test edebilir… Aşağı yönlü hareket, yükselen bir kanal içinde devam ediyor.

Analist, Polkadot söz konusu olduğunda DOT için büyük bir düşüş öngörüyor

Videonun bir kısmında Cheds, DOT’un şu anki 15.46 dolar fiyatının altında bir başka büyük düşüşe hazırlandığına söylüyor:

DOT için momentum aşağı yönde. Bu çok güçlü bir satış sinyali, bir short sinyali. İyi bir tablo sunmuyor.

CoinShares: Kurumsal yatırımcılar bu altcoin projesinden uzaklaşıyor

Cheds, Ethereum fiyatında 2 bin dolar altını beklerken, yakın tarihli bir CoinShares raporu kurumsal yatırımcıların Ethereum’dan uzaklaştığı konusunda verileri ortaya koyuyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız, 25 Nisan 2022’de yayınlanan haftalık CoinShares raporu, Ethereum’un, yatırımcıların Avalanche (AVAX), Solana (SOL) dahil olmak üzere diğer gelecek vaat eden altcoin’lere fon aktarmalarıyla toplam 16,9 milyon dolarlık yatırım çıkışlarının üçüncü haftasına tanık olduğunu açıkladı.

Analistler tarafından yayınlanan veriler, Ethereum tabanlı yatırım ürünlerinin arka arkaya üçüncü hafta çıkışlara tanık olduğunu ve toplamda 16.9 milyon dolar olduğunu ve toplam çıkışların yıldan bugüne 169 milyon dolara ulaştığını gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir