Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.670
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.670
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist Uyardı: Bitcoin, ETH, ADA ve SOL Bu Diplere Gidiyor!

Yaygın olarak takip edilen bir kripto stratejisti ve traderı, Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) için beklentilerini paylaşırken; Bitcoin (BTC) boğalarının son savunma hattını kabul etmeleri durumunda başlarının belada olduğuna dair bir uyarı yayınlıyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Pentoshi, Bitcoin beklentilerini aktardı

Pentoshi, 518.400 Twitter takipçisine, boğaların BTC’de başka bir satış olmaması için desteği 39.000 dolardan savunması gerektiğini söylüyor. Analist, “Tüm yükseliş propagandasına rağmen, fiyat hala belirli seviyeleri aşmıyor. Boğalar burada yaşam desteğine bağlı,” ifadelerini kullandı. Yazım sırasında Bitcoin, yüzde 5’lik bir düşüş ile 38.530 dolardan işlem görüyor. Bitcoin hala Pentoshi’nin kilit seviyesinin üzerinde işlem gördüğü için, kripto analisti BTC’nin düşüş trendini sürdürmeden önce 42.000 dolara bir rahatlama rallisi başlatacağını tahmin ediyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Makro düşünceleri bir kenara bırakıp daha kısa zaman dilimlerine baktığımızda, BTC muhtemelen tekrar düşmeye başlamadan önce biraz rahatlama sağlar. Bence ayılar, boğalar son savunmasına tekrar ilerlemeye çalışmadan önce bir destek testini kabul edecek.

Analist, altcoin tahminlerini de paylaştı

Ethereum’a da bakan kripto stratejisti, önde gelen akıllı sözleşme platformunun düşüş eğiliminde olduğuna ve 2.200 dolardan desteği kırarsa muhtemelen 2.000 doların altında işlem göreceğine inanıyor. ETH’de düşük seviyelerin (2.200 dolar) korunduğu, ancak genel olarak hala daha düşük olduğu için burada yerel olarak güçlü bir seviye olduğunu düşünüyor. Trendin düştüğünü, söz konusu düşük seviyeler kırılırsa çoğu altcoin’in yükseliş yaşayabileceğini söylüyor.

Analistin dikkat çektiği sıradaki altcoin Ethereum rakibi Solana (SOL) oldu. Pentoshi’ye göre, boğalar SOL’u 80 doların üzerinde tutmalı. Aksi takdirde, 50 dolara kadar bir düzeltme öngörüyor. Pentoshi, Solana’nın “yap ya da öl” modunda olduğunu düşünüyor.

Analist, son olarak popüler akıllı sözleşme platformu Cardano’nun ADA tokenına yönelik düşüncelerini aktarıyor. Pentoshi, ADA’nın 1,00 dolardan destek alması durumunda yüzde 60’lık bir devalüasyon tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir