Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.316
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.316
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist Uyardı: Bitcoin Bu Seviyelere Kadar Düşebilir!

Popüler bir kripto analisti, piyasalar hafta sonuna olumsuz bir şekilde girerken Bitcoin (BTC) fiyatının ne kadar düşebileceğini tartışıyor.

Analist Nicholas Merten’e göre düşüşün ortasında Bitcoin için en kötü durum senaryosu

Yeni bir strateji oturumunda Nicholas Merten, Federal Rezerv faiz oranlarını yükselttikten ve kripto paralar büyük satış baskısı altında eridikten sonra 516.000 YouTube abonesine haftalık özet veriyor. Videoda analist şunları söylüyor:

Devam etmek ve en kötü durum senaryomuz olarak bahsettiğimiz şey hakkında biraz konuşmak istiyorum. Size karşı dürüst olmalıyım, burada tekrar silahlarıma bağlı kalacağım. Belki art arda iki kez yanılıyorum, ancak buradaki ifademde, fiyatta daha fazla düşüş beklesek de, bunun gerçekten mantıklı olduğu bir sınır, bir eşik olduğu anlamında kendime güveneceğim. Günün sonunda, insanların satın almayı sınırladığını ve aynı zamanda fiyatı tekrar yukarı çekecek olan piyasa emri akışındaki ücreti yönlendirdiğini görmeye başlayana kadar, fiyatın gerçekten düştüğünü görmek için.

Nicholas Merten, 30 bin doların güçlü bir destek bölgesi olduğunu söylüyor

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Data Dash sunucusu, sürecin tam tarihini veya ne kadar süreceğini tam olarak belirleyemese de amacının, izleyicilerin pozisyonlarını oluştururken ortalama maliyet (DCA) yapabilmeleri için makul bir BTC değerleme aralığı sağlamak olduğunu söylemeye devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum’un (ETH) toplam piyasa değerinin 900 milyar doların altına düştüğünü belirtirken, bu rakam şu anda 1,1 trilyon dolar.

Merten, önemli düşüşlerden sonra bile BTC’nin hiçbir zaman önceki döngünün zirvesi kadar düşmediğini göstermek için önceki döngü zirvelerini ve düzeltmeleri karşılaştırarak sonuca varıyor. Videonun bir kısmında aşağıdaki grafiğe göz atan analist şunları söylüyor:

Buraya getirmek istediğim nokta bu, buna yaklaşabilirken, buraya 30.000 dolara gelebiliriz. Bence aşağı inip 20.000 dolara dokunacağımızı düşünmek tamamen alakasız ve söz konusu değil.

Yazma sırasında, Bitcoin (BTC) son 24 saatte hafif yükseldi ve 36 bin doların hemen altında işlem görüyor. BTC, Çarşamba günü haftalık en yüksek seviyesi olan 39.874 dolardan %9.6 değer kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir