Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.824
% 2.90
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.824
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist Tarih Verdi: Bu Meme Coin 3 Katına Çıkacak!

Bir analiste göre popüler meme coin Dogecoin (DOGE) fiyatı, yakında kripto pazarında en iyi hareket eden varlık haline gelebilir. İşte detaylar…

En büyük meme coin için fiyat durumu umut verici

Dogecoin fiyatı, analistlerin en iyi 5 kripto listesinde yer alıyor. Çünkü bir analiste göre DOGE, birçok kripto paradan daha iyi performans gösterebilir. Analist Tony M.’e göre makro perspektiften bakıldığında teknik veriler, önceki görünümlerde 1 dolar fiyat seviyesinde hedeflerle yükseliş olarak özetlendi. 24 Haziran’da, günlük işlem saatleri olası bir erken giriş kurulumunu öngördüğü için yıldızlar Elon Musk’ın en sevdiği kripto para birimi ile uyumlu görünüyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Boğalar tarihsel trend çizgisinden uzaklaşırken Dogecoin fiyatı 0.065 dolardan işlem görüyor. Bu süreçte boğalar, 19 Haziran’ın düşüğünden 0,048 dolardan yukarı doğru bir dürtü dalgası yazdırdı. Eğer dürtü gerçekten daha büyük bir rallinin ilk dalgasıysa, DOGE fiyatı bu ay 0.175 dolar ve daha yüksek hedeflerle hareketli bir roket haline gelebilir. Birinci dalga sinyallerini tespit etmek genellikle zor olduğu için Dogecoin fiyatının seyrek bir yükseliş birleşimi sağladığını belirtmekte fayda var.

Analiste göre yükseliş ticareti kurulumunun geçersiz kılınması, 19 Haziran’ın en düşük seviyesi 0,048 dolar ile sonuçlanabilir. Tony M., “Yatırımcılar, satın almadan önce 0,057 dolar bölgesinin bir C dalgasının yeniden testini izlemeliler,” ifadelerini kullandı. Yeniden test gerçekleşirse, 0.069 dolardan bir sonraki kırılma, geçersiz kılma seviyesinde kesin bir zarar durdurma ile bir giriş noktası olabilir. Son olarak “0.048 dolardaki geçersiz kılma seviyesi ihlal edilirse, ayıların 0.037 dolara doğru yeniden rota çizerek mevcut fiyattan yüzde 43’lük bir düşüşle sonuçlanabileceğini unutmayın,” ifadelerini kullanıyor.

Elon Musk, DOGE’a olan desteğini esirgemiyor

Bu sırada Tesla ve SpaceX’in arkasındaki Elon Musk, ikinci şirketinin ürünleri için Dogecoin ödemelerini kabul edeceğini duyurdu. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Musk, işleriyle ilgili ürünler için Dogecoin ödemelerine ikinci kez “evet” dedi. Kısa bir süre önce, Güney Afrikalı milyarder ve girişimci, Doge’u Tesla temalı şapkalar, giysiler ve diğer ürünleri satın almak için kullanmak isteyenlerin bunu yapabileceğini duyurdu. Musk’ın her zaman Dogecoin’e karşı bir ilgisi vardı ve geçmişte meme coin’den “insanların kriptosu” olarak bile söz etti.

Bitcoin ve kripto ailesinin fiyatları açısından ne zaman yükseleceğini veya düşeceğini anlamak son derece zor. Birçok mağaza ve şirket, bu nedenle kripto ödemelerini kabul etme konusunda “evet” demekte isteksizdi. SpaceX gibi işletmeleri önemli kılan da budur. Kripto paraları, sıradan insanların yararlanabileceği kullanılabilir araçlara dönüştürmeye çalışıyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir