Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.546
% 2.97
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.546
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analist Tarih Verdi: Bitcoin Bu Korkutan Seviyeleri Görecek!

Bitcoin (BTC) 35 bin doların altına sarktı ve oldukça zor günler geçiriyor. Kıdemli trader ve analist Tone Vays, lider kriptonun aşağı yönlü fiyat hareketinin ortasında Bitcoin satın almak için en iyi fırsatı beklediğini söylüyor.

“Bitcoin kesinlikle korkunç görünüyor”

Coinmuhendisi.com haberlerinde görüşlerine yer verdiğimiz Tone Vays, yayınladığı yeni bir videoda, 121.000 YouTube abonesine, boğalar yakında plakayı almazsa, Bitcoin’in aşağı yönlü yörüngesine devam edeceğini ve psikolojik desteğini 30.000 dolardan alacağını belirtiyor. Analist, şunları söylüyor:

Bu ay bir ara bu üçgene geri dönmemiz gerekiyor. Aksi takdirde, bu gelecek. Bitcoin’in yolu bu. Umarım önümüzdeki ay olur ve belki 23.000 dolar civarında biter.

Kaynak: Tone Vays / YouTube

Analist, haftalık grafiğe bakıyor ve Bitcoin birden fazla düşüş sinyali verdiği için BTC’nin ‘kesinlikle korkunç’ göründüğünü söylüyor. Tone Vays, şu açıklamayı yapıyor:

Sorunlu olan yepyeni bir haftalık kapanış dip noktası oluşturma sürecindeyiz. Potansiyel olarak, bu yaklaşık bir yıl içinde, bir yıldan fazla bir süre içinde ikinci en düşük kapanış seviyesi olacak ve bu iyiye işaret değil. Bu bir boğa işareti değil.

“Bir şey düştüğünde, düşen bir bıçağı yakalamak için atlamam” diyen analiste göre, bunu yapmak için bir tür nedene ihtiyaç var ve duygular bir neden değil. Analist, “Ya teknik analize ihtiyacınız var ya da bir tür temel değişikliğe ihtiyacınız var ya da yeterli zamana ihtiyacınız var” ifadelerini kullanıyor.

“En düşük seviyeden BTC alıcısı olacağım”

Lider kripto için kasvetli bir görünüme sahip olan analist, Bitcoin’in bir ayı piyasası tabanı oluşturmasının muhtemelen aylar alacağını düşünüyor. “Yıl sonunda en düşük seviyeden Bitcoin alıcısı olacağım” diyen analist, alım zamanı için şunları söylüyor:

BTC sadece mücadele etmeye ve aşağı, aşağı ve aşağı ve aşağı ve burada Kasım ayında 25.000 dolarda oturmaya devam ederse, bunu zamana göre ayı piyasası sona erdiği için alacağım.

Analiste göre fiyat değil, zaman önemli. Analiste göre, yeterince zaman geçtiğinde, o kadar düşük gitmeniz gerekmez, ancak daha az zamanla, ayı piyasasını bitirmek için daha aşağı gitmeniz gerekir. Tone Vays, fiyat ve zamanlama için şu değerlendirmeyi yapıyor:

Ya 20.000 dolar aralığına, yani 20.000 dolar aralığına yakın bir düşüşe ihtiyacımız var ya da ona altı ay daha hayal kırıklığı yaşatacağız ve sonra her iki durumda da ayı piyasası sona erecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir