Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.675
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.675
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Analist “Solana, ApeCoin, BTC ve ZEC”in Sıradaki Adımını Paylaştı!

Popüler bir Twitter analisti, mevcut ivmeye öncülük eden Solana, ApeCoin, BTC ve ZEC için fiyat tahminlerini paylaştı. Yorumların kesinlik bulundurmadığını unutmadan sıradaki kritik direnç seviyelerine bakalım.

Solana, ApeCoin, BTC ve ZEC çok aylı direnç seviyelerini zorluyor

Altcoin Sherpa lakaplı kripto analisti, güçlü Ethereum rakibi Solana’nın (SOL) bir kez daha 100 dolar seviyesini geçmesini beklediğini söyledi:

Bunun henüz herhangi bir piyasa yapısını yukarı yönde kırmadığını not etmek önemli ama yine de bunun kısa vadeli bir dip olduğunu düşünüyorum Solana hakkında bu fikir üzerinde düşündün ama bence hala iyi görünüyor. 100 doların ortasını bekliyorum.

Altcoin Sherpa, popüler Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) kurucuları tarafından yaratılan ve 700.000.000 dolarlık piyasa değerini hızla aşan yeni kripto ApeCoin’i (APE) de izliyor. Grafik gurusu APE hakkında şunları söylüyor:

Apecoin’de tedarik bölgesine girerken düşük 13 dolara dikkat edin. Muhtemelen bir düşüş satın almayı düşünmek, ancak kişisel olarak daha düşük bir yüksek beklemek.

Bitcoin’in (BTC) 200 EMA analizi

Takma adlı tüccar daha sonra Bitcoin’in (BTC) 200 günlük üstel hareketli ortalamasına bakıyor ve metriklerin piyasa değerine göre en iyi kripto paranın önümüzdeki birkaç ay içinde iyi bir seyir izleyebileceğini gösterdiğini söylüyor:

Bitcoin son birkaç kez [200 EMA] üzerine yükselişle geçti, iyi şeyler oldu. O noktaya yakınız. Bence önümüzdeki 1-2 ay için yukarı çıkıyoruz ama yine de onay bekliyoruz.

Kripto analistinin listesinde son sırada merkezi olmayan ödeme sistemi Zcash (ZEC) bulunuyor. Sherpa, projenin hayranı olmasa da, direnci ortadan kaldırırsa fiyatın potansiyel olarak yukarı yönlü hareket edebileceğini kabul düşünüyor. Analist aşağıdaki grafiğe bakıp şunları söylüyor:

ZEC’in bu kadar iyi gittiğine inanamıyorum. Bir süredir kriptoda olan herkesin bir ZEC hikayesi vardır. Bence bu iyi görünüyor (bunu söylemekten nefret ediyorum). Bu seviyeden sonra 200 dolara kadar çok fazla direnç yok.

Coinmühendisi.com olarak analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Zcash fiyatı geçen haftan bu yana %30.4 ile 198.55 dolara ulaştı. Yazım sırasında, son 24 saatlik kazanıcını %3 civarında tutuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir