Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.934
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.934
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist: Short’lamayın! Bu Altcoin Bitcoin’i Ezip Geçecek

Kripto para piyasası, Joe Biden’in 9 Mart’ta imzaladığı kripto kararnamesi ardından kısa süreliğine 42.000 doları tekrar ziyaret etti. Bu hype hızla sönerken, neredeyse tüm altcoin’ler çift haneye ulaşan değer kaybı yaşadı. Popüler bir kripto analisti, piyasa geneline göre daha iyi performans gösterecek bir altcoin’i paylaşıyor. Altcoin Sherpa’nin güncel teknik analizlerini Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

Altcoin Sherpa: Bu altcoin de short pozisyon alırken tekrar düşünün

Yakından takip edilen bir kripto analisti, yatırımcılara bir Ethereum rakibini açığa satmaya çalışmak konusunda iki kez düşünmelerini söylüyor. Altcoin Sherpa lakaplı Twitter analisti, 169.000 takipçisine, BTC’nin her fiyat artışı gördüğünde Terra’nın (LUNA) Bitcoin’den daha iyi performans göstermesini beklediğini söylüyor:

LUNA: Bir kez daha, bu, bu tür kripto paraları tipik olarak neden açığa almamanız (short) gerektiğine dair iyi bir örnek. BTC için hem yukarı/aşağı hareketlerde her şeyden çok daha güçlü olacak. Bence short’lamak için çok daha iyi seçenekler var.

Yazım sırasında, Terra (LUNA), geçen haftaya göre %12 artışla en iyi performans gösteren büyük hacimli altcoin projelerinden biri.

Analist, Bitcoin de 34.000 dolara geri çekilme bekliyor

Bitcoin’e bakan analist, tamamen yükselişe geçmeden önce 45.000 dolar aralığında temiz bir seyir görmeyi beklediğini söylüyor, aksi takdirde 34.000 doların altında bir kırılma da söz konusu olabilir. Sherpa, aşağıdaki teknik grafiği şöyle yorumluyor:

BTC: Bu iki seviyede bir kırılma görene kadar çoğunlukla hiçbir şey yapmıyorum. Hala daha yüksek düşükler (HL) ve daha düşük yüksekler (LH). Bugün iyi günler ama benim gözümde değişen bir şey yok. Bu, bu alanda ne kadar uzun süre kalırsa, bence o kadar yükselişe geçer.

Altcoin Sherpa, Bitcoin için bir “shake-out” senaryosu olasılığına hala açık olduğunu söylese de, BTC’de bir trend tersine dönüşünün erken belirtilerini gördüğünü ekliyor:

Ayrıca, volatilitenin artmasını görmek güzel ki bu, bu eziyetten bir değişiklik ve aynı zamanda yakında olası bir son gösteriyor. Yüksek volatilite genellikle yakında potansiyel bir trend değişikliği anlamına gelir. Bununla birlikte, bu hala yüksek bir zaman çerçevesi düşüş piyasası yapısı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir