Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.031
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.031
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist: SHIB, DOGE ve XRP İçin Bu Seviyelere Hazır Olun!

Rusya’nın Ukrayna’yı işgale başladığı Perşembe günü kırmızılara bürünen kripto piyasası, ABD ve AB’nin cılız yaptırım açıklamalarının ardından Cuma günü eski konumuna dönmeye başladı. Kripto analisti Filip L’nin Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) ve Ripple (XRP) analizlerini kendi anlatımıyla Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

Dogecoin (DOGE) analizi

Dogecoin fiyat hareketi, alıcıların aylık S1’de 0,10 doların biraz üzerinde bir giriş fırsatına atlamasıyla ve son kayıpların tam bir geri çekilmesiyle dün dikkate değer bir toparlanma gördü. ABD seansının sonlarında tetiklenen bu hareketle, boğalar beklemek ve piyasanın nasıl geliştiğini görmek isteyecek ve bu süreçte bir miktar kar elde edecek. Diğer gelişmelere bağlı olarak, fiyat 0,10 dolara, hatta 0,095 dolara düşebilir. Böyle bir senaryoda, Dogecoin gergin bir hafta sonuna girmeden hemen önce piyasa değerinin %25’ini kaybedebilir.

Dogecoin boğaları çaba gösterdi, ancak Ukrayna’daki durum korkunç göründüğü için kısa ömürlü olabilir. Dogecoin fiyat hareketi, dün dünyayı şok eden Ukrayna olayları olmasa bile bir düşüş yaşadı. Çarşamba günü, Dogecoin boğa hareketi 0,13 dolardan kesin olarak reddedildi. Perşembe günü yaşanan gerileme, Ukrayna’daki olayların dönüşüyle ​​daha da büyüdü.

Boğalar hafta sonuna defterlerinde büyük miktarda DOGE tutarak girmek istemeyeceğinden, DOGE fiyat hareketi biraz daha yer kaybedebilir. ABD işlem seansının kapanış saatleri yaklaşırken, 0,10 dolar ve aylık S1 desteğine doğru hızlandırılmış bir hareketin yanı sıra tarihi 0,094 dolar ve kırmızı azalan trend çizgisinin tümü fiyat hareketini desteklemek için gelebilir.

Daha olumlu bir bakış açısıyla, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden olası görüşmelere ilişkin öğlen erken saatlerde sinyaller gelirse, 0,13 dolara kadar bir rahatlama rallisi görmeyi bekliyoruz. Boğalar bölgeyi delip üzerine çıkarsa, 0,16 dolara doğru biraz daha yukarı yönlü olabilir. Bununla birlikte, traderlar 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın yolda olduğunu ve yakın geçmişte fiyat hareketlerinde bir sınır olduğunu unutmamalı. 55 günlük SMA’nın üzerinde bir günlük kapanış, piyasalara oldukça boğa sinyali verebilir ve önümüzdeki hafta boğa trendini başlatabilir.

Shiba Inu (SHIB) analizi

Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi, 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) 200 günlük SMA’nın altına düştüğü için bir ölüm çaprazı oluşturuyor. Bu aşırı ayı sinyaliyle, Kiev’deki savaş oyunun sonuna yaklaşırken bir ayı piyasası kartlarda olabilir ve yatırımcılar, Putin’in bir sonraki yapmayı planladığı şey konusunda hafta sonu gergin olacak. Bir ‘death cross’ (ölüm haçı) hesaba katılması gereken bir güç oluşur ve %72’lik bir düşüşle 0,00000607 dolara kadar düşüşlere yol açabilir.

SHIB boğaları, fiyat hareketi çöktüğünde Shiba Inu’nun yakınında olmak isteyecekler. Shiba Inu fiyat hareketi, daha önemli kripto para birimlerinin dünyayı şok eden olaylarla ağır bir darbe aldığı için dün çok sınırlı bir seans gördü. SHIB, kapanışta ilk %16’lık kaybı sadece %4 ile sınırlamayı başardı. Ancak bu sabah, haber akışı Rus ordusunun başkenti ele geçirmeye ve muhtemelen saldırıyı bugün bitirmeye hazır olduğuna işaret ederken, boğalar ne yapacaklarını şaşırmış durumda.

200 günlük SMA’nın altındaki 55 günlük SMA geçişinden gelen düşüş sinyali saygı duyulacak bir işaret olduğu için SHIB boğaları geri adım atacak. Boğalar, yanmak istemiyorlarsa sabırlı olmamalı ve uzun süre içeri girmek için uygun seviyeyi beklememeli. Böylece, Shiba Inu fiyatı, olası bir sıçrama noktasının üzerindeki aylık S1 destek seviyesi ile 0,00001500 dolara düşebilir veya 0,000001000 dolarının altına gerileyebilir ve aylık S2 desteği, tarihsel bir seviye ve Fibonacci seviyesi birbirine yakınken 0,00000655 dolara gidebilir.

Boğalar fiyat hareketini aylık pivotun 0,00002500 dolardan daha yukarısına itebilirse, 55 günlük SMA’nın 200 günlük SMA’nın üzerine çıkmasıyla ölüm haçının kaldırılabilir. Piyasa hissiyatı bu kadar olumlu olursa, 0,00002782 doların üzerinde, 0,000003000 dolara doğru bir artışla satın alma hızı daha da artabilir. Bu, bu çok değişken ve zorlu zamanlarda mümkün olan kazançların yaklaşık %20’si anlamına gelir.

Ripple (XRP) analizi

Küresel piyasalar hafta sonu boyunca uçarken ve yatırımcılar durumu yeniden değerlendirmek için yeni bilgiler beklerken XRP fiyat hareketinin kazanımlarına devam etmesini bekliyoruz. Bu arada, Ripple bugünün sonuna kadar kazançların %12’sini rezerve edebilir. XRP boğaları, mevcut duruma yeni gelişmeler eklenene kadar bilgi eksikliğini kazanç elde etmek için kullanıyor.

Ripple fiyat hareketi, XRP kritik desteği 0,62 dolardan sıçradıktan sonra toparlanmaya devam etmek için aylık pivotu 0,68 dolardan kullanıyor. Boğalar düşen bıçak hareketini yakaladı ve bu süreçte, fiyat hareketi 0,78 dolara doğru daha da yükselecek gibi göründüğü için bu sabah %10’luk kazançlara bakıyor ve süreçte %12’lik bir kazanç daha hedefliyor. Her şey bugün Ukrayna’dan gelecek gelişmelere bağlı olacak.

XRP boğaları, 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) 0,73 dolardan çıkarmaya çalışacak. Genel olarak, Şubat ayında 55 günlük SMA, 21 Şubat’tan bu yana dirence dönüşen çok destekleyici bir faSHIB ve Bu 9 Altcoin Kritik Haberler Duyurdu: İşte Detaylar!ktördü ve boğaların 0,84 ve 0,88 dolarda daha fazla kazanç araması için hayati öneme sahip olabilir. Boğalar, piyasa olaylarının talep etmesi durumunda kâr elde etmek için hafta sonuna giren şahinler gibi fiyat hareketini izleyecek.

Hafta sonu ve hatta ilerleyen saatlerde Ukrayna’daki durum kolayca tırmanabilir ve küresel piyasalar üzerinde baskı oluşturabilir. Bununla XRP kazançlarını kolayca geri çekebilir, aylık pivotun altına düşebilir ve Perşembe günü geri döndüğü 0,62 doları yeniden test edebilir. Buna bağlı olarak, potansiyel bir %15 kayıp tutan 0,58 dolara olası bir ek düşüş olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir