Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.746
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.746
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Sepete Ekleyin ve Gözlerinizi Bu 3 Altcoin’e Dikin!

Son birkaç gündür tüm altcoin piyasası kırmızı. Ancak yatırımcılar hala hangi altcoin’leri tutacaklarını ve hangilerini portföylerinden çıkaracaklarını merak ediyorlar. Bu soruyu cevaplamak için Youtube kanalı Cheeky Crypto’un analisti Chris’in listesine göz atalım.

Nisan bitmeden listeye alabileceğiniz 5 altcoin

Listedeki ilk proje Quant (QNT), farklı Blockchain ağlarını birbirine bağlamak için dağıtılmış defter teknolojisi (ledger) ve Overledger Network’ün bir işletim sistemi olarak inşa edildi. Proje, Blockchain’ler için inşa edilecek ilk işletim sistemi olarak faturalandırılıyor. QNT şimdilik 106.39 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 71. sırada. Analiste göre orta ve uzun vadede iyi işler yapabilir.

Stellar (XLM)

Sıradaki altcoin Stellar (XLM), paranın taşınmasına ve saklanmasına izin veren açık bir ağdır. Temmuz 2014’te piyasaya sürüldüğünde, hedeflerinden biri dünyanın bankasızlara ulaşarak finansal katılımı artırmaktı. Ancak kısa bir süre sonra öncelikleri, finansal firmaların Blockchain teknolojisi aracılığıyla birbirleriyle bağlantı kurmasına yardımcı olmaya kaydı.

XLM, parayı depolamak ve taşımak için kullanılabilir. Sonuç olarak, gelecekte büyümek için büyük bir potansiyele sahiptir. XLM 0,19 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 30. sırada yer alıyor. Fiyatı 25 Nisan’da %5,31 arttı, bu projenin büyüme sürecinde olduğunu ve yatırımcıların gelecekte büyük karlar elde edebileceğini gösteriyor.

Bu altcoin kurumsal yatırımcını dikkatini çekiyor

Üçüncü ve son altcoin ise Algorand (AGO). Algorand, birçok uygulamayı destekleyen, kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan, Blockchain tabanlı bir ağdır. Bu sistemler güvenli, ölçeklenebilir ve verimlidir, gerçek dünyadaki etkili uygulamalar için tüm kritik özelliklerdir. Algorand, yeni güven formları oluşturmak için güvenilir performans garantileri gerektiren hesaplamaları destekliyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, SkyBridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, yakın tarihli bir röportajda neden Algorand’a yatırım yaptığı paylaştı.

ALGO, bu alanı rahatsız eden ve ana akım Blockchain’in benimsenmesini engelleyen tüm teknik engelleri kaldırıyor. Sağlam bir teknolojiye ve sağlam bir ekibe sahip olukları söylenebilir. ALGO şu anda 31. sırada ve 0.6799 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir