Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.820
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.820
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist, Patlayıcı Hareketler Beklediği 2 Altcoin’i Açıkladı!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, bir altcoin projesinin piyasa yapısını Avalanche’ın (AVAX) patlayıcı fiyat hareketiyle karşılaştırırken, Ethereum rakibi Near için ufukta büyük bir hareket olduğunu söylüyor. Gelin, coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz analist Cantering Clark’in teknik analizlerine göz atalım.

Cantering Clark, NEAR’dan neden boğa beklediğini paylaşıyor

Cantering Clark lakaplı kripto analisti, ölçeklenebilirlik ve istikrar için tasarlanmış geliştirici odaklı bir Blockchain olan Near’ın direncini ortadan kaldırmak ve yukarı yönlü bir hareketi ateşlemek için hazırlandığını söylüyor. Analist fiyat hareketini aşağıdaki teknik grafiklerle detaylandırıyor ve yorumluyor:

Bence, NEAR’ın yapacağı son şey, bu azalan çapraz direnci ve mevcut hafta VAH’ını (hacim alanı yüksek) kırmak ve bir sonraki büyük hareket hızlı gerçekleşiyor.

Koparma gerçekleşirse, Cantering Clark, NEAR’ın şu anki 14.19 dolarlık fiyatından en az %40 artacağını tahmin ediyor:

20 dolar üzerinde görüşürüz, ancak görünüşe göre erken satıyorlar. FXS 100 dolar, NEAR 50 dolara ulaşabilir.

Analist bir altcoin projesine daha göz atıyoruz

Kripto analisti ayrıca, merkezi olmayan bir ekonomiyi güçlendirmeye odaklanan bir Blockchain olan Harmony (ONE) konusunda da iyimser. Cantering Clark’a göre, ONE’ın piyasa yapısı Avalanche’ın 59 dolardan 140 dolara yaklaşık %140 oranında patlamadan önceki fiyat hareketini andırıyor. Analist ONE için aşağıdaki teknik grafikleri paylaşıyor:

ONE’nin yeniden testi bana daha önceki benzer bir yapıyı hatırlatıyor. Bu da Avalanche’dir (AVAX). Önceki haftalık bağlamsal seviye, üç aylık VWAP ve 20 günlük hareketli ortalamanın kaybı ve kurtarılması tamamlandı. Ekleme yapıyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir