Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.819
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.819
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Önümüzdeki Hafta Altın Bu Seviyeleri Kırabilir!

Altın piyasaları ilk olarak hafta boyunca düşüşe geçti, ancak tersine döndü ve yeniden hayat belirtileri gösterdi. Piyasa analisti Christopher Lewis’e göre, bunu yaparak, altın piyasası toparlanmaya çalışıyor gibi görünüyor. Christopher Lewis’in altın teknik analizini okuyucularımız için hazırladık.

“Altın için bir sıçrama, toparlanma ihtimalinden daha yüksek”

coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere altın piyasaları başlangıçta bu hafta düştü, ancak aynı zamanda geri dönmek ve yaşam belirtileri göstermek için 1.850 dolar seviyesinin yakınında yeterli destek buldu. Bu nedenle, piyasa daha önce bulunduğumuz konsolidasyon alanına yeniden girmeye çalışıyor gibi görünüyor.

Haftalık mum çubuğunun bir önceki hafta gördüğümüz şeklin aynısı olan bir çekiç olduğunu da belirtmekte fayda var. Bu, tipik olarak, bir sıçramanın toparlanma ihtimalinden daha yüksek olduğu anlamına geliyor ve 1.905 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma bunu doğrulayabilir.

“Daha büyük bir hamle yapmamız sadece bir zaman meselesi”

Öte yandan, çekicin dibinin altına inecek olursak, bundan sonra 1.800 dolar seviyesine bakmamız muhtemel. 1.800 dolar seviyesi büyük, yuvarlak, psikolojik olarak önemli bir rakam ve daha önce çok fazla boğa baskısının görüldüğü bir alan.

Bu nedenle, destek olarak tutmasının, tutmamasından daha olası olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte, daha büyük bir karar vermemizin muhtemelen sadece bir zaman meselesi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden daha büyük bir hamle yapmamızın sadece bir zaman meselesi olduğunu düşünüyorum.

Bu noktada, yukarı yönlerden yanayım, ama aynı zamanda çeşitli piyasalarda çok fazla gürültü olduğu için açık fikirli olmam gerekiyor ve bu nedenle altın ileriye doğru oynak olmaya devam edecek. Durum böyleyken, pozisyon boyutunuzu makul tutun ve bu noktada dikkatli olmanın, cesaretin daha iyi bir parçası olduğunu kabul edin.

Bu arada Çarşamba günü, ABD Nisan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerini yayınlanacak. Yıllık bazda TÜFE’nin Mart’taki %8,5’ten %8,4’e düşmesi bekleniyor. Değişken gıda ve enerji fiyatlarını hariç tutan Çekirdek TÜFE’nin %6,5’ten %6’ya keskin bir düşüş göstereceği tahmin ediliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir