Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.342
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.342
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist Nicholas Merten, Solana (SOL) ve Avalanche’ı (AVAX) Yorumladı

Ünlü kripto analisti Nicholas Merten, Ethereum (ETH) rakiplerinden Solana (SOL) ve Avalanche’ı (AVAX) yorumladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Merten’e göre Ethereum’un son yıllardaki başarısı, onu Bitcoin‘den daha iyi bir kıyas aracı yapmış durumda. Bu sebeple Solana ve Avalanche’ı Ethereum’la kıyaslamak daha mantıklı.

“Projenizin, piyasadaki diğer rakipleri geride bırakıp bırakmadığını görmek istiyorsanız, Ethereum’a bir bakmalısınız. Ethereum en büyük ikinci kripto para birimidir ve yalnızca son döngüde Bitcoin’i yaklaşık %400 oranında geride bırakmayı başarmıştı.

Bu nedenle Ethereum’u geride bırakabilecek projelere bakmak istiyoruz çünkü Ethereum oldukça sağlam bir temellere sahip”

Avalanche’ göz atan Merten, son birkaç aydaki büyük rallinin ardından Ethereum‘a karşı AVAX için bir zirve olabileceğini söylüyor.

“Avalanche, Ethereum’a karşı olağanüstü iyi bir iş çıkarmış durumda. Ağustos ayından bu yana bakacak olursanız Ethereum’a karşı %422 oranında artmış durumda.

Grafiğe baktığımda, Ethereum’a karşı iyi performans gösteren bir varlık görmek hoşuma gidiyor. Ancak tarihsel olarak baktığımızda şu anki aralığa her geldiğinde çekildiğini görüyoruz.

Yine de en azından önceki destek aralığına yeniden dönebileceğimizi düşünüyorum. Bu da muhtemelen Ethereum’a karşı %35 ila %40 civarında bir düşüş yaşayacağı anlamına geliyor. Bu son derece makul bir düşüş”

Solana’nın Ethereum’a karşı fiyat hareketinden de söz eden Merten, son 18 ayda yaşanan büyük rallilerin ardından paritenin düşüş eğiliminde olduğunu belirtiyor.

“Bir trader olarak dürüst olmak gerekirse Solana’nın birçok rallisi oldu. Temmuz 2020’den Ağustos 2020’ye kadar %336’lık bir ralli söz konusuydu. 2021’in Temmuz ve Ağustos aylarında da %400’ün biraz üzerinde bir ralli görüyoruz.

Dürüst olmak gerekirse Eylül’den beri durgun bir durumda. Trend kaybolmaya başlıyor ve aynı momentuma sahip değiliz.

Burada 188 dolar desteğinin altına düşerseniz, Ethereum’un gerisinde kalmaya başlayabilirsiniz”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir