Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.814
% 4.36
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.814
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analist: Metaverse, NFT Hype Gördük! Sırada Bu Coinler Var

Geçtiğimiz yıl boyunca kripto para alanında pek çok yeni trend görüldü. Bunların arasında en çok göze çarpanlar, metaverse ve NFT alanları oldu ve bunlar için hype devam ediyor. Ancak bir analiste göre bir alanda daha hype görülmesi gerekiyor. Analist Erhan Ünal, fan tokenlar alanına dikkat çekiyor.

Analist: Fan tokenlarda hype göreceğiz

Yaklaşık 423 bin kişi tarafından takip edilen Erhan Ünal, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir Twitter dizisinde; metaverse ve NFT gibi alanların şimdiye kadar hype gördüğünü, ancak fan tokenlarda hype’ın görülmediğini belirtiyor. Fan token alanında beklenen hareketliliğin başlamamış olmasının ardında liglerin bitmesiyle birlikte birçok yatırımcının hareketlilik beklememesi sonucu satış yapması olduğunu düşünüyor.

Analiste göre Binance ve Socios’un tokenlarındaki yeni tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) için bu zaman kollanıyor olabilir; bu nedenle fan alanında lig bitimini değil, yaz sonunu, Eylül ayını beklemek gerekebilir. Analist ayrıca aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Birçoğu ilk çıktıkları fiyatlara geri döndüler. Bundan dolayı en kötüsünü geride bıraktık. Bu Flood’daki amacım Maximum kazancı, faydayı sağlayabilecek stratejiyi anlatmak. FAN’larda yeni ATH beklentim devam ediyor. Yol boyu piyasanın genel düşüşünün talihsizliğini yaşadık fakat yolumuza devam edeceğiz. Metaverse, NFT, Altcoin gibi tüm başlıkların Hype’ını gördük fakat FAN alanında görmedik, göreceğiz. Birlikte kazanacağız.

Metaverse ve NFT’lerin popülaritesi

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere yaklaşık olarak son bir yıldır metaverse ve NFT alanında ciddi bir hype var. Metaverse, Facebook’un adını Meta olarak değiştirip bu alana yöneleceğini söylemesiyle heyecan kazanırken NFT’ler, birçok sanatçının alana girmesi ve ünlü isimlerin NFT sahibi olmasıyla geniş çapta benimsenmeye başladı.

Metaverse, dünyanın birçok yerinde kripto para cüzdanlarını güvence altına almak için sanal dünyalar ve NFT’ler aracılığıyla platformlar inşa eden yeni bir teknoloji alanı yaratıyor. Patlama yaşayacak sıradaki alanın ne olduğunu kimse bilmiyor, ancak Erhan Ünal’ın dikkat çektiği fan tokenlar uzun bir süredir gündemde. Fan tokenların en son fiyat hareketlerini görmek için fan token sayfamızı da inceleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir