Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.881
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.881
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: LUNA Çöküşüyle Bu 2 Altcoin Patlayacak!

Yakından takip edilen bir yatırımcı ve analist, Terra (LUNA)’nın ve algoritmik stabilcoin’i TerraUSD’nin (UST) çöküşünün ardından, bu kaostan büyük kazanan olarak çıkabileceğini söylediği bir altcoini takibine aldığını açıkladı. Coinmuhendisi.com olarak analistin listesindeki altcoin projesini ve analist görüşlerini aktarıyoruz.

Bu altcoin, Terra (Luna) ve TerraUSD’nin boşluğunu dolduracak

Light takma adıyla bilinen bir analist ve yatırımcı, 160.600 Twitter takipçisine Tron (TRX) ve algoritmik stabilcoin merkeziyetsiz USD (USDD)’nin, Terra’nın çöküşünün bıraktığı boşluğu doldurmaya hazır olduğunu söylüyor. Light konu ile ilgili şunları söyledi:

TRX, Tron’un algoritmik istikrarlı alana yaptığı son baskının ve USDD’nin verdiği yüzde 30’luk getirinin etkisiyle, alternatif altcoin projelerinin yüzde 99’unun yaklaşık yüzde 50 veya daha fazla düştüğü bir ortamda, Mart ayının en yüksek seviyelerinde muazzam bir göreceli güç sergiledi. Ayı piyasalarında kazananlar kazanır.

Başlangıçta sosyal medya ve dijital eğlence içeriği için merkeziyetsiz bir depolama ve dağıtım platformu olarak hizmet etmek üzere tasarlanmış bir kripto para birimi olan Tron, son zamanlarda LUNA ve UST arasındaki ilişkiyi, çöküşlerinden önce yansıtmak için bir yükseliş yaptı. Tron’un kurucusu Justin Sun şunları belirtti:

USDD, temel kripto para birimi TRX’e sabitlenecek ve merkeziyetsiz bir şekilde listelenecek. USDD’nin fiyatı bir ABD dolarından düşük olduğunda, kullanıcılar ve arbitrajcılar sisteme bir USDD gönderebilir ve bir ABD doları değerinde TRX alabilir. USDD’nin fiyatı bir ABD dolarından yüksek olduğunda, kullanıcılar ve arbitrajcılar, merkeziyetsiz sisteme bir ABD doları değerinde TRX gönderebilir ve bir USDD alabilir. Piyasa oynaklığından bağımsız olarak, USDD protokolü, merkeziyetsiz bir şekilde, uygun algoritmalar aracılığıyla USDD’yi ABD doları karşısında 1:1’de sabit tutacaktır.

Yatırımcılara fırsatlar sunuyor

Light, şu anki TRX ve USDD durumunun, algoritmik stabilcoin’in sadece 534 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu göz önünde bulundurarak yatırımcılara fırsatlar sunduğunu söylüyor. Light görüşlerini şu şekilde aktardı:

(TRX + USDD) oldukça erken aşamalarında. Henüz LUNA ile aynı riskleri taşımıyor. Hala yatırım yapmamış olanlar ve hatta henüz bu altcoin’leri duymamış olanlar için bile fırsatlar sunuyor. Müzikallerde zamanlama her şeydir. USDD piyasa değeri, UST’nin zirvesinin sadece yüzde 2,5’inde.

Kripto yatırımcısı ayrıca, Tron kurucusunun USDD’nin Tron DAO Rezervinde bulunan 10 milyar dolarlık bir geri dönüşü olduğunu söylediği Justin Sun’dan bir tweet’te bahsediyor. Light’a göre, yatırımcılar artık USDD basmak için TRX’lerini sisteme gönderme sürecine başladılar. Popüler yatırımcı, TRX’in ayı piyasaları sırasında diğer kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterme geçmişine sahip olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

Piyasa genelindeki kapitülasyonun ardından, USDD basımları bu hafta sonu yeniden başladı ve TRX’in merkezi döviz bakiyelerinde keskin bir düşüşe neden oldu… Tron, birkaç ismin spekülatif akışlardaki aslan payını aldığı kötü piyasa koşulları dönemlerinde ralliler yapma geçmişine sahip. Do Kwon’un bıraktığı boşlukta fırsat bulan, yeniden dirilen Justin Sun’a yatırım yapmanın riski/ödülü durumu pozitif yönde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir