Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.965
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.965
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Analist Korkuttu: Bu 4 Altcoin, Yüzde 50 Çökecek!

Popüler bir kripto analisti, Bitcoin (BTC) düşmeye devam ederse lider altcoin Ethereum’un (ETH) dört rakibinin kasvetli bir gelecekle karşı karşıya olduğuna inanıyor.

Analist, lider altcoin projesinin 4 rakibi için yarılanma öngörüyor

Altcoin Sherpa takma adlı kripto para traderı ve analisti, 176.100 Twitter takipçisine, Bitcoin’in ayı trendini sürdürmeye devam etmesi halinde, akıllı sözleşme özellikli Blockchain’ler Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Polkadot (DOT) ve NEAR Protocol (NEAR) hepsinin, mevcut fiyatlardan değerlerinin yaklaşık %50’sini kaybetme riskiyle karşı karşıya olduklarını söylüyor. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Gerçek yarılanma… Polkadot (DOT), Solana (SOL),  Avalanche (AVAX),  NEAR Protocol (NEAR). BTC bir adım daha düşürse, bu altcoin projeleri mevcut seviyelerinden %50 daha aşağı gider. O zamandan önce hala kısa bir sıçrama gördüğümüzü düşünüyorum, ancak bu talep alanları şu anda çok fazla test ediliyor.

Kaynak: AltcoinSherpa/Twitter

Polkadot şu anda 9,76 dolardan el değiştiriyor. Analist daha sonra baktığı Solana, yazı yazılırken 41,79 dolardan işlem görüyor.

Kaynak: AltcoinSherpa/Twitter

Altcoin Sherpa, şu anda 22,42 dolar olarak fiyatlandırılan Avalanche’a da bakıyor.

Kaynak: AltcoinSherpa/Twitter

Trader daha sonra yazı yazılırken 5,05 dolar olan NEAR Protocol’ün seviyelerini gösteriyor.

Kaynak: AltcoinSherpa/Twitter

Analist, TRON (TRX)’den oldukça umutlu

Bitcoin şu anda son 30 günde %28’den fazla düşüşle 28.730 dolarda işlem görüyor. Altcoin Sherpa, dört Ethereum rakibi karşısında düşüşte olsa da, kripto analisti, sosyal medya ve dijital eğlence içeriği için merkezi olmayan bir depolama ve dağıtım platformu olarak tasarlanmış bir Blockchain olan TRON’un (TRX) ters potansiyele sahip olduğunu söylüyor.

Analist, Bitcoin’in fiyatı ‘dengelenirse’, kripto varlığının kurucusu Justin Sun’ın yeni girişimler başlatmasıyla TRON’un mevcut seviyelerden %40’ın üzerinde artabileceğini söylüyor. Coinmuhendisi.com haberlerinden de hatırlayacağınız üzere, Justin Sun kısa süre önce, TRON Blockchain’de, ABD doları karşısında bire bir değiş tokuş etmek üzere tasarlanmış olan USDD (USDD) üzerinde algoritmik bir stablecoin’i açıkladı. USDD şu anda yaklaşık 577 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. Analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

TRX: Uzun vadeli arayabileceğiniz birkaç kripto paradan biri. Mevcut ortamda yapmazdı ama Justin Sun parasını daha yükseğe taşıyor. BTC istikrar kazanırsa, bunun 0,12 dolara gideceğini tahmin ediyorum.

Kaynak: AltcoinSherpa/Twitter

TRON, yazı yazılırken 0,0821 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir