Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.947
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.947
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist, Kısa Vadede Fırlayacak 3 Altcoin’i Duyurdu!

CryptoBusy’nin analisti Josh, bu yıl yakında çıkma şansı yüksek olan 3 altcoin projesinin tekniklerini ele alıyor. Ayrıca, bu altcoin’lerin teknik analizini, fiyat tahminlerini ve önemli satın alma seviyelerini de gözden geçiriyor.

İlk altcoin projesi Moonbeam (GLMR)

Moonbeam, Polkadot’ta Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme para-chain’i. Moonbeam, Substrate tabanlı bir ortamda Solidity projeleri oluşturmak veya yeniden dağıtmak için popüler Ethereum geliştirici araçlarını kullanmayı kolaylaştırıyor. Yaklaşık %9 veya %10 arttı ve analiste göre bunun nedeni aslında kilit seviyelerden birine ulaşması. Analist, şunları söylüyor:

Moonbeam için şimdiden 2,74’e çıktık. Bu altcoin başarılı olacak ve yakında 6 doları geri kazandığını ve hatta bunun ötesine geçtiğini göreceğiz. Son resmi zirve yaklaşık 15 veya 16 dolar ve önümüzdeki birkaç ay içinde oraya tekrar ulaşacak.

Listede bir sonraki altcoin VeChain (VET)

VeChain, çok yönlü, kurumsal düzeyde bir L1 akıllı sözleşme platformu. VeChain, Blockchain uygulamalarını keşfetmek için bir dizi işletmeyle birlikte çalışan özel bir konsorsiyum zinciri olarak 2015 yılında başladı. Analist, altcoin için şu değerlendirmeyi yapıyor:

0,039 sentin altına düşmediğimiz boğa trendi seviyesini kırdık. Bu da hala yükselişte olduğumuzu gösteriyor ve ardından 0,044 ile 0,047 dolar arasında bu talep seviyesine geliyoruz. Yaklaşık 0,05 dolara kadar çıkabiliriz ve VET 0,053 doları ve özellikle de 0,057 doları kırabilirse, sonrası gökyüzü.

Yakında patlayacak olan son proje: The Sandbox (SAND)

Coinmuhendisi.com makalelerinden detaylı olarak tanıyabileceğiniz Sandbox, kullanıcıların bir oyun biçiminde dijital varlıklar oluşturmasına, satın almasına ve satmasına olanak tanıyan Blockchain tabanlı bir sanal dünya. Analiste göre, dikkat etmeniz gereken bir şey çünkü bu, bir süredir aşağı yönlü bir kamada konsolide oluyor. Analist, bunun çok büyük bir çıkış olacağını ve yatırımcılarını en alttan zirveye çıkarabileceğini belirtiyor ve şunları ekliyor:

Eğer yüksek bir seviyeye geri dönebilirsek en az %350. Yeterli yükseliş momentumu göstermiyor, ancak en azından 3,53 dolar veya 3,8 dolar aralığını kırabilir. Uygun bir kırılma gösterebilirsek, işte bu noktada çılgın kazançlar görmeye başlayabiliriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir