Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.709
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.709
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist: Kaçırıyorsunuz! Bu Altcoin Uykudan Uyandı

Bitcoin (BTC) fiyatının geçen hafta 33 bin doların altına düşmesi, 1 Şubat’ta 39 bin 300 dolara ulaşan sağlıklı bir satın alma hissi ile karşılandı. Diğer yandan lider altcoin Ethereum (ETH), Bitcoin’e karşı geçen haftaya göre %6,24 yukarıda. Popüler kripto analisti Nicholas Merten, yatırımcıların şu anda önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’u (ETH) gözden kaçırdığını söylüyor. Analistin yakın tarihli paylaşımlarını ve teknik analizlerini coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Ethereum uykudan uyanıyor

Yeni bir Youtube videosunda Nicholas Merten, Ethereum’un Bitcoin çiftinin (ETH/BTC) bir ayı piyasasının başlangıcına yakın olmadığını gösteren sinyaller verdiğini söylüyor:

Burada Bitcoin’e karşı daha geniş bir eğilime bakarsak – ve yine bu muhtemelen bir ayı piyasasında olmadığımızın en büyük kilit sinyallerinden biri – bunun paniğe kapılma zamanı değil. Bu geri çekilmeyi yaşadığımız süre boyunca, daha yüksek düşüklere ve genellikle tutarlı yüksek yükseklere ayarlıyoruz.

Lider altcoin Bitcoin’e göre daha hızlı toparlanabilir

Merten daha sonra, ETH’nin son birkaç haftasının incelenmesi karamsar görünse de, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto paranın lider Bitcoin’den önemli ölçüde daha hızlı toparlandığını söylüyor:

BTC piyasasında biraz artış görmeye başladığımızdan beri, başı çeken sadece Bitcoin değil. Ethereum daha da hızlı toparlanıyor. Ocak ayının sonunda gördüğümüz düşük seviyelerden, daha yüksek kiralamaya devam ediyoruz. Bu düzeltmeler sırasında son birkaç kez gördüklerimizin tıpatıp tekrarı gibi görünüyor.

Merten, ETH’nin Mart ayında patlak verebileceğini ve muhtemelen Bitcoin’e büyük bir ralliyle yetişebileceğini söylüyor:

2022’nin geri kalanında ilerlerken işlerin gerçekten daha yükseğe sıçramaya başlayabileceği direnç noktasına karşı bir tür kırılma, sıkışma, bir tür kıvrılma yaşayacağız. İşte tam da bu noktada ‘dönüşü’ görme şansımız olduğunu gerçekten düşünüyorum. Muhtemelen kısa bir süreliğine de olsa, piyasadaki en iyi oyuncu olarak ortaya çıkan Ethereum’un gerçek bir dönüşü…Ethereum Bitcoin’i geçebilir.

Merten’in grafiği, ETH’nin 2022 ortasından sonuna kadar bir noktada 10.000 dolara kadar çıkabileceğine inandığını gösteriyor. Ethereum yazı yazarken 2,637.71 dolardan işlem görüyor, yedi günün en düşük seviyesi olan 2.353 dolardan %14 artışla.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir