Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.659
% 1.95
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.659
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist Justin Bennett’a Göre Aralık Ayında Altcoin’ler Ralli Başlatabilir

Kripto para analisti Justin Bennett, Aralık ayının, Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) ile beraber dijital varlık piyasalarına ralli getirebileceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Analist, USD’yi diğer fiat para birimlerinden oluşan bir sepetle karşılaştıran dolar endeksinin (DXY) kripto para piyasaları için bir yükseliş sinyali verdiğini söylüyor. Daha zayıf bir DXY, çoğu varlık için genellikle daha yüksek fiyatlara işaret eder. Bennett, DXY’nin henüz başarısız bir çıkış yapmış olabileceğini ve şimdi aşağı yönlü bir momentumla karşı karşıya olabileceğini belirtiyor.

“DXY, Aralık ayında bir kripto rallisi için iyi görünüyor.”

Bennett ayrıca kripto paraların toplam piyasa değeri (TOTAL) grafiğine de bakıyor. Ona göre, TOTAL büyük bir aşağı inen takozun sonuna yaklaşıyor. Ayrıca yükselen göreli güç endeksi (RSI) ile aşağı yönlü fiyat hareketi arasında bir farklılığa dikkat çekiyor. Düşüş trendi sırasında yükselen bir RSI, genellikle yükselişin tersine döndüğünün bir ipucu olarak yorumlanır.

“Gün içi grafiklerde gelişen TOPLAM düşen kama ve boğa ayrışması var. Göz önünde bulundurulması gereken bir şey.”

Ethereum’a bakan analist, gelecek ayın dünyanın en büyük ikinci kripto parası için iyi göründüğünü söylüyor. Bennett, ETH’nin “Aralık ayında iyi bir performans sergilemeye hazır olduğunu” söyledi.

Bennett’e göre Dogecoin (DOGE) da yaşanacak rallilere katılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir