Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.246
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.246
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist: İzleyin, Bu Metaverse Coin Ralli Hazırlığında!

Metaverse coin piyasası tekrar yükselişe geçerken, analistler Apecoin (APE) fiyatının yükseliş trendinden önce küçük bir düzeltme yapabileceğini söylüyor.

ApeCoin (APE) fiyatı bir sonraki yükseliş için hazırlanıyor

10 Nisan’dan bu yana, ApeCoin fiyatı istikrarlı bir şekilde yükseliyor ve en son artış ATH seviyesi olan 19.62 doları belirledi. Son üç dalgalanma dikkat çekici çünkü tutarlı bir yükseliş trendi göstermek için bu noktaları birleştiren bir trend çizgisi çiziyor. Diğer yandan, RSI, düşüş eğilimini gösteren art arda üç LL seviyesi üretti. Bu teknik model, ApeCoin’in fiyatı arttıkça momentumun azaldığını gösteriyor. Analistler bu kurulum sıklıkla APE’nin piyasa değerinde küçük bir düzeltme ile sonuçlandığını belirtiyor.

ApeCoin fiyatındaki düzeltmenin, önceki ATH seviyesi 17.46 dolar civarında yavaşlaması bekleniyor. Bununla birlikte, bu engeli aşmak, APE’nin işlem aralığının üst sınırı olan 15.61 dolar seviyesini hedeflemesine izin verebilir. Bu geri çekilme, toplamda %15’lik bir hareket anlamına geliyor ve büyük olasılıkla, kenarda kalan yatırımcıların piyasaya girebileceği seviyedir. Ortaya çıkan yükseliş, ApeCoin’in ATH seviyesini belirleyebileceği 22.04 dolarda %100 geri çekilme seviyesini hedeflemelidir. Bu senaryo gerçekleşirse, ApeCoin fiyatı 22.04 dolara ulaştığında 15.61 dolardaki alıcılar %40 oranında kâr elde edecek.

coinmuhendisi.com‘un metaverse coin haberlerinde yer verdiğimiz üzere, ApeCoin’in Discord sunucusu bu ayın başlarında hack’lendi. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Metaverse coin için fiyat tahminleri

Teknik indikatörler küçük bir düşüş trendine işaret ederken, 24 saatlik aktif adresler son 24 saatte 4.132’den 5.639’a çıkarak farklı bir senaryoya işaret ediyor. Bu %36’lık artış, yatırımcıların mevcut seviyelerde ApeCoin fiyat hareketine aktif olarak katılmaya çalıştıklarını gösteriyor. Bu endeks, ilginç bir şekilde, RSI karşısında görülen düşüş eğilimine karşı çıkıyor. Sonuç olarak, yaklaşan düzeltmeyi kısaltmak isteyen yatırımcılar, kısa süreli bir sıkışma olabileceğinden dikkatli olmalıdır. ApeCoin fiyatı dört saatlik bir mum çubuğunda 15.61 doların altına düşerse, analist Akash Girimath’a göre yükseliş tezi geçersiz olacak ve 12.56 dolara daha fazla düşüşün kapısını aralayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir