Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.886
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.886
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist İddialı: Bu Altcoin, Milyonerler Doğurabilir!

Kripto para alanında ünlü bir girişimci olan Joe Parys, 2022’de yatırımcıları milyoner yapacak bir sonraki altcoin hakkında bir paylaşımda bulundu. Ancak, bunun yalnızca analistin görüşü olduğunu ve tahminlerin her zaman tutamayacağını belirtmekte fayda var.  coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Analist, bu altcoin projesine dikkat çekiyor: Zengin edebilir

Joe Parys’in işaret ettiği altcoin, NEAR Protocol (NEAR) oldu. Topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış olan Near; düşük işlem hızları, düşük verim ve zayıf birlikte çalışabilirlik gibi rakip Blockchain’leri tıkayan bazı sınırlamalarla ilgilenen layer-1 Blockchain’dir. Ağ, DApp’ler için ideal ortamı sağlar ve geliştirici ve kullanıcı dostu bir platform oluşturur.

Örneğin, NEAR, Ethereum’da yaygın olan kriptografik cüzdan adreslerinden farklı olarak, insan tarafından okunabilen hesap adlarını kullanır. NEAR ayrıca ölçeklendirme sorunlarına çözümler sunar ve “Doomslug” adlı kendi fikir birliği mekanizmasına sahiptir. NEAR Protocol, ilk kodu güncelleyen ve ekosistem için güncellemeler yayınlayan NEAR Collective topluluğu tarafından oluşturuluyor.

Geliştiricilerin varlıklara, emtialara, gerçek dünyadaki olaylara dayalı pazarlar oluşturmasına olanak tanıyan bir protokol olan Flux ve bir NFT para basma platformu olan Mintbase, NEAR Protokolü üzerine inşa edilen projelerin örnekleridir. Near Protocol, Web3 teknolojilerinin benimsenmesini hızlandırmak için 150 milyon dolarlık tohum yatırımı topladı.  Ayrıca ağ Ethereum, Polkadot, Cosmos gibi zincirlerle de uyum içinde çalışıyor. Parys, kimsenin saçma sapan ücretler ödeyip işlemin gerçekleşmesini beklemekten hoşlanmayacağını, Near’ın bu problemleri çözebileceğini düşünüyor. Bu nedenle NEAR’ın 2022’de fiyat açısından rekor kırıp sahibini zengin etme potansiyeline sahip olduğunu iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir