Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.948
% 3.69
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.948
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analist: Her Şey ETH’den Kaçıyor! Bu 8 Altcoin’e Bakın

Popüler bir kripto analisti, Ethereum (ETH)’a meydan okuyan altcoin projelerinin nasıl performans gösterdiğini inceliyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

InvestAnswers, ETH’ye karşı bu altcoin projelerine dikkat çekti

Yeni bir videoda finansal eğitim YouTube kanalı InvestAnswers, 401.000 abonesine Ethereum’un tüm rakiplerin mücadele etmesi gereken baskın güç olmaya devam ettiğinden şüphe duymadığını söyledi. “Her zaman söylediğim gibi, Ethereum baskındır. Aması maması yok. Her şey Ethereum’dan kaçıyor – ancak diğer oyuncular parçalanıyor,” ifadelerini kullandı. Analist, Terra (LUNA) ve Solana’nın (SOL) önemli Ethereum alternatifleri listesinin başında gelmesinin birkaç nedenini olarak “benzersiz satış teklifi, ekip, teknoloji ve topluluk” faktörlerini gösteriyor.

InvestAnswers sunucusu, bir kripto projesini çevreleyen teşvikler ve momentumun da önemine dikkat çekiyor. Avalanche (AVAX) ve Fantom’ın (FTM) bu kriterleri karşıladığını söylüyor. “Kripto tamamen momentumla ilgilidir. Sıcaklığı takip etmelisin. Tüm sineklerin gittiği yerde, sen olacaksın…” diyen analist, örnek olarak Fantom için LTV (loan-to-value) faktörünü vurguluyor.

Kaynak: InvestAnswers/YouTube

Analist daha sonra Polygon’a (MATIC) ve BNB’nin arkasındaki Binance Smart Chain’e bakıyor. Bu Ethereum rakiplerinin başarısız olma riski altında olabileceğini düşünüyor. Buna sebep olarak, Polygon’daki balina oranını ve Binance Smart Chain’in merkeziliğini gösteriyor. Listenin sonunda ise joker karakterler olarak lanse edilen Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) yer alıyor. Analist, her ikisinin de son aylarda berbat zamanlar geçirdiğini söylüyor. “Cardano bugün biraz hareket etti, bu harika ama umarım üç dolara çabucak ulaşır,” ifadelerini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir