Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.658
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.658
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Analist Giriş Seviyelerini Verdi: Bu 6 Altcoin Güçlü!

Bitcoin (BTC) ve diğer büyük kripto para birimleri yine bir geri çekilmeyle karşılaşırken popüler bir kripto para analisti, şu anda güçlü gördüğü birkaç altcoin hakkındaki düşüncelerini paylaştı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Altcoin Sherpa, bu altcoin’lerin yükselebileceğini düşünüyor

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, altcoin’lerin de kısa vadede iyi bir performans sergilemesine rağmen, Bitcoin 47.000 dolar aralığına yaklaştıkça kâr elde etmeye başlayacağını ifade etti. Analist, aşağıdaki altcoin’ler hakkında çeşitli yorumlarda bulundu:

  • Polygon (MATIC): MATIC’in çok güçlü bir coin olduğuna dikkat çeken analist, altcoin’in daha sürdürülebilir fiyat hareketi için Kasım ayında görülene benzer bir dip oluşturması gerektiğini söyledi. Altcoin Sherpa, “Bence, bir sonraki alan rekor seviyelere yakın, 3 dolar civarında, olacak” dedi.
  • Chainlink (LINK): Altcoin Sherpa, mevcut ortamda LINK için çok sayıda güçlü alım hacminin geldiğini fark ettiğini ve aynı zamanda 200 günlük hareketli ortalama olduğu için 25 dolar seviyesinden satın almanın kötü bir fikir olmadığını düşündüğünü söyledi.
  • Cosmos (ATOM): Analist, 38 ile 45 dolar arasındaki alanın ATOM tarafından tekrar tekrar kullanıldığını kaydetti. Ayrıca coin’in bir kırılma yaşamasına ramak kaldığını düşündüğünü söyledi.
  • Harmony (ONE): Altcoin Sherpa, ONE’ın hala 0,32 ila 0,33 dolar aralığında “takıldığını” belirtti. Kripto paranın yükseliş eğilimi olarak adlandırılabilmesi için 0,33 dolar aralığının üzerinde bir günlük kapanış görmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
  • Fantom (FTM): Analist, coin’in direnç alanının 3.15 dolar civarına yükseldiği için başka bir ret bekleyebileceğine inanıyor.
  • NEAR Protocol (NEAR): Analist, NEAR’ı şu anda en sevdiği kripto para olarak tanımladı ve kişisel olarak 16 dolar civarında bir giriş yapılabileceğini, agresif bir girişin ise düşük 17 dolar civarında olabileceğine dikkat çekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir