Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.313
% 3.84
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.313
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist: Elon Musk Bu Altcoin’e Büyük Ralli Yaptırabilir!

Popüler bir kripto analisti, Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınmasının bir sonucu olarak değeri artma potansiyeline sahip bir altcoin projesini paylaşıyor.

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması bu altcoin projesini güçlendirebilir

174,200 Twitter takipçisi olan “Altcoin Sherpa” lakaplı kripto para analisti, Twitter satın alma süreci ilerledikçe Dogecoin’in (DOGE) “ilginç fırsatlar” sunabileceğini söylüyor.

Dogecoin’in en büyük destekçilerinden biri olan Elon Musk, Aralık 2021’de köpek temalı kripto para biriminin şimdiye kadar gördüğü diğer para birimlerinden daha iyi bir para birimi olduğunu söylemişti. Sherpa, bu konuda, Dogecoin’in bir süre daha birikim aşamasında kalacağını düşünüyor:

Bir süreliğine kalıcı bir DOGE rallisi beklemiyorum. Benim düşünceme göre, meme coin genellikle bireysel bir döngünün sonuna yaklaştığını işaretleyerek yığılmaya başladığında güçlü bir şekilde büyür. Bununla birlikte, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması bazı ilginç ticaret fırsatları yaratabilir. Bunun, arada bazı çılgın Elon Musk ani yükselişleri ile şimdilik esas olarak parçalanıp birikmesini bekliyorum.

Dogecoin, Elon Musk Twitter satın aldıktan sonra %15’ten fazla yükseldi

DOGE, yazım sırasında 0.1388 dolardan işlem görüyor. Altcoin Sherpa, piyasa değeri açısından Dogecoin’i değerIendirirken, Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) karşısında daha iyimser bir piyasa yapısına sahip olduğunu söylüyor:

Örneğin, Bitcoin’den farklı olarak, Ethereum hala son düşük seviyelerinin üzerinde makul bir seviyede işlem görüyor ve pozitif bir piyasa yapısına sahip (BTC de öyle ama daha yakın). Ethereum’un yakın gelecekte daha yüksek bir dip (HL) oluşturduğunu görmek isterim. Geçmişte olduğu gibi hala Bitcoin’in insafına kaldığına inanıyorum – Bitcoin batarsa ​​ETH de batar.

“BTC/ETH çifti bir süre konsolide olabilir”

Sherpa, Ethereum/Bitcoin çifti söz konusu olduğunda ETH/BTC fiyatının haftalarca dar bir aralıkta kalacağına düşünüyor.

Aşağıdaki grafiğe göz atan Sherpa, gelecek fiyat hareketlerinin Bitcoin’in istikrarına bağlı olduğunu söylüyor:

ETH/BTC, gerçekten fazla bir şey yapmadan bir yıldır çalkalanıyor. BTC istikrarlı bir duruma gelene kadar bundan önemli bir hareket beklemiyorum ve önümüzdeki aylar ve haftalarda daha fazla konsolidasyon göreceğimize inanıyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir