Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.290
% 3.20
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.290
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist: DOGE, Cardano ve ETH’de Haftaya Bu Seviyeleri Bekleyin!

Analiste göre Dogecoin boğaları, önümüzdeki hafta bir sıçrama hareketi için hazırlanıyor ve DOGE fiyatı, bir sıkışma devam ederken boğaların seviyeyi koruduğunu görüyor. Analist Filip L.’ye göre Cardano fiyatı 1,00 dolara veda etmeye ve altına kaymaya hazırlanıyor. Öte yandan, Filip L. ETH fiyatının muhtemelen %20’den daha fazla bir düşüşle 2.000 dolara düşeceğini ileri sürüyor.

Dogecoin ve Cardano için yeni seviyeler

Dogecoin (DOGE) fiyatı, geçen hafta ve Aralık’ta test edilen bir seviye olan 0.125 doların altına geçemeyecek gibi göründüğü için düşüş eğiliminin biraz düzleşmeye başladığını görüyor. Fiyat, bu seviyeye ulaştıktan sonra her seferinde tekrar yükseldiğinden, Göreceli Güç Endeksi (RSI) boğaları yenen herhangi bir ayı belirtisi göstermediği için aynı şeyi yapacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, önümüzdeki hafta belirtilen seviye için bir düşüş veya kırılma olabilir veya boğalar 0.10 – 0.125 dolar arasındaki bant genişliğinde DOGE almaya başlayabilir. Analiste göre Dogecoin önümüzdeki hafta veya ondan sonraki hafta bir yükseliş mumu için ayarlandı. Dogecoin fiyatı, boğaların 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’ya (SMA) doğru kırılmaya çalıştığını gördü, ancak boğalar raylarında kısa sürede durdu ve hatta Fed olarak ayılara yol vermek zorunda kaldı ve jeopolitik temalar aksi yönde karar verdi.

Ancak DOGE fiyatı şu anda heyecan verici bölgelerde işlem görüyor, çünkü boğalar üçüncü hafta için 0.125 dolar seviyesini koruyor. Her seferinde bir toparlanma tetiklediğinden, yatırımcıların bu haftaki olumsuz havayı atıp atamayacaklarını ve önümüzdeki hafta işlem haftasına biraz olumlu duygularla başlayıp başlayamayacağını görmek önemli olacak. 55 günlük SMA’yı yukarı yönlü bir sınır olarak tutan 0.17 dolar seviyesini hedeflemeyi bekleyin görüşünde analist. Analiste göre, piyasa hissiyatı toparlanmaya devam ederse ve riskten korunma fonları ve spekülatörler fonlarını risk varlıklarından tamamen geri çekmeye başladığında ABD endeksleri çökerse, DOGE fiyatı 0,10 doların altında bir kırılma görebilir.

Filip L.ye göre, Cardano fiyatı 1,00 dolara veda etmeye ve altına kaymaya hazır. Cardano fiyatı acımasız bir boğa tuzağı gördü ve 1,64 dolara karşı reddedildi. Boğalar bu hafta 1,44 doların üzerine çıkamadığı için ADA fiyatı şimdi daha da uzaklaşıyor. Aşama, ADA fiyatının 1,00 doların altına düşmesi ve 0,71 dolardan destek araması için ayarlandı. Cardano (ADA) boğaları, ADA fiyatının daha iyi performans göstermesi için ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Ancak küresel piyasa riskleri katlanılamayacak kadar ağırdı ve boğalar 1,14 dolara karşı sert bir ret aldı. Ölüm haçı formasyonu ile birlikte, kayıpların önümüzdeki hafta daha da derinleşmesiyle Cardano’nun herhangi bir zamanda yükseliş trendinde olduğu söylenemez.

Powell ve Fed‘in Çarşamba günü verdiği mesaj, Cardano fiyat hareketi için çok önemliydi ve hafta için %10’luk bir kayıp için sahneyi hazırladı. Küçük olmasına rağmen, fiyat hareketinin 1,14 dolardan uzaklaşması ve suları 1,00 dolar civarında test etmesi, gelecek haftaya kadar devam etmek için zemin hazırlıyor. ADA fiyatı, mevcut ters rüzgarlar devam ettiği ve finansal piyasaları özünde salladığı sürece, test ederek ve o haftanın geri kalanında 1,00 doların altına inerek önümüzdeki haftaya girebilir. Daha parlak piyasa koşulları ve daha net risk için boğaların kenarda kalmasını bekleyin, ancak o zamana kadar ADA fiyatının Şubat ortasından itibaren en düşük 0,71 dolara düşmesini bekleyin görüşünde analist. Boğaların gidecek daha fazla yeri olduğundan, önümüzdeki hafta için 1,63 dolara doğru bir koşu çok uzak olabilir, ancak en azından 55 günün üzerinde bir kırılma olabilir. Basit Hareketli ortalama 1,29 dolarda olabilir.

Ethereum için tahminler

Analiste göre Ethereum fiyatı 2.000 doları hedef alıyor, ancak boğalar siperlerde hazır. Ethereum fiyatı, yukarı yönde 2.695 dolarlık sert bir reddetmeden sonra bir düşüş haftası daha sunuyor. ETH fiyatı muhtemelen fiyat değerinde %20 daha fazla bir düşüşle 2.000 dolara düşecek. Boğaların tüm oyuncu kadrosunda 2.000 doları savunmasını bekleyin ve önümüzdeki hafta ayılar ve boğalar arasında ağır savaşlar için sahne hazırlayabilir görüşünde Filip L. Ethereum (ETH) fiyatı bir toparlanma için hazır görünüyordu, ancak Fed hamle yaptı ve şimdi ETH fiyat hareketinin yatırımcıları geri çekmek için daha fazla düzeltmesi gerekiyor. İniş birçok boğa için acı verici olsa da, tünelin sonunda ışık görünüyor çünkü birkaç teknik temel ile birlikte çok kalın bir destek bandı devreye giriyor. Önümüzdeki hafta ETH fiyatının %20 civarında bir düşüşle 2.000 dolara düşmesini bekleyin, ancak ardından boğalar tarihi seviyeye sıçrayacağı için bir yükseliş trendi başlatın.

Ethereum fiyatında 2.000 dolar, yatırımcıların katılımı için karşı konulmaz olacak. Bu konuda herhangi bir boğa veya ayı tuzağına düşmemek için tarihi seviyelerin işaretlenmesi ve dikkate alınmasının önemini vurguluyor Filip L. Bununla birlikte, Ethereum fiyatının destek arayışında bir ayağı daha aşağı hareket etmesini bekleyin diyor. Sıralanan bir sonraki destek, tarihsel seviye olarak 2.000 dolar ve ilgili ek bir tarihi destek seviyesi olan 1.929 dolar ile biraz daha düşük olan doğru destek olabilir. Göreceli Güç Endeksi o zamana kadar aşırı satım bölgesinde işlem görecek ve ayıların rezervasyon kazançlarını göreceği sürece, bu alan boğaların içeri girmesi için birçok fırsat yaratmalıdır. Pazartesi günü boğaların kapılardan fırladığı ve ETH fiyatını 2.695 dolara hızla ittiği hızlı bir U dönüşü görebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir