Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.341
% 0.00
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.341
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist Devasa Potansiyeli Olan 3 Altcoin’in İsmini Verdi!

Kripto para piyasası, Fed’in faiz artırımı ardından 5 Mayıs’ta yükselişe geçti, günün ilerleyen saatlerinde beklenmedik bir şekilde %5’i aşan düşüşler görüldü. Bununla birlikte, çoğu altcoin son günlerin kazanımlarını saatler içinde iade etti. Yatırımcıların en hızlı toparlanabilecek altcoin’i arama çabaları devam ederken, bu yazıda, analist Joe Parys’in listesinden yüksek potansiyelli 3 altcoin’i inceleyelim.

Mayıs 2022’de yüksek potansiyeli olan en değerli 3 altcoin

Cardano (ADA)

Cardano, hedefinin “değişkenlik yapanların, yenilikçilerin ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir PoS Blockchain platformu. Açık kaynak projesi aynı zamanda “gücü hesaplanamaz yapılardan marjlara ve bireylere yeniden dağıtmayı” amaçlıyor.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere ADA, son aylarda balinalar arasında popülerliğini kaybetti. Son günlerde birikim tekrar başlarken, 1 milyon ila 10 milyon ADA tutan balinalar son beş hafta içinde çantalarına eklemeye yapıyor ve bu toplam 196 milyon ADA’nın üzerinde. Bu hareketlilik, yedi aylık bir düşüş döneminin ardından geldi ve piyasa değerine 9.sıraya geriledi. Bu arada, Cardano üzerinden NFT ticareti yapılabiliyor. Tüm bu nedenlerden dolayı, fiyat düşüşlerine rağmen pek çok kişi ADA’nın düşük değerde kaldığına inanıyor ve bu yüzden Mayıs 2022’de ilk düşük değerli altcoin projesi.

Cronos (CRO)

İkinci düşük değerli altcoin, Cronos (CRO), dün açıklanan kart programında yapılan değişiklikler konusunda sesini yükseltti. CRO fiyatı 0,5 dolara gerilerken, dip fiyatlardan pek çok fırsat sundu. Cronos CEO’su Chris, topluluğun kart programındaki değişiklikler konusunda çok sesli olduğunu ve staking’i tamamen ortadan kaldırmak yerine bunu tercih ettiklerini söylüyor.

Star Atlas (ATLAS)

Son düşük değerli altcoin, Star Atlas (ATLAS), sanal bir oyun metaverse’inde yer alan devasa çok oyunculu bir çevrimiçi oyundur. Unreal Engine 5 üzerine inşa ediliyor ve oyunun sinema kalitesinde, gerçek zamanlı ortamlara sahip olmasını sağlıyor. ATLAS Solana tabanlı bir kripto para birimidir. Solana harekete geçip daha iyi çalışmaya başladığında, Star Atlas’ın daha yüksek seviyelere ulaşması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir