Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.148
% 3.87
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.148
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist: Çöküşte Bitcoin ve ETH İçin Bu Seviyeleri Bekleyin!

Kripto araştırmacısı Chirs Burniske, maksimum ayı fiyat senaryoları olarak 20 bin dolarlık Bitcoin (BTC) ve 1.500 dolarlık Ethereum (ETH) öngörüyor

Bitcoin ve ETH için en kötü senaryo: 20 bin dolar ve 1.500 dolar

Coinmuhendisi.com haberlerinde de bahsettiğimiz kripto piyasasının hisse senetleriyle yüksek korelasyonu hakkında devam eden endişelere rağmen, analistler hala kriptoya güveniyorlar. Piyasa analisti ve Placeholder VC ortağı Chris Burniske’ye göre, Bitcoin ve Ethereum borsa üzerinde üstünlük sağladı ve bu üstünlüğü korumaya devam edecek.

Chirs Burniske, paylaştığı bir tweet’te kripto piyasasının yüksek büyüme gösteren hisse senetlerine karşı ‘oldukça iyi dayandığını’ söylüyor. Lider kripto Bitcoin (BTC) ve lider altcoin Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek değerlerinden yaklaşık %40 düşerken, birçok yüksek büyüme hissesi %60 ila %80 arasında değer kaybetti.

Eski ARK Invest kripto kolu başkanı, bu eğilimin üç olası nedenini açıklıyor. Bu nedenlerden biri, kriptonun göreceli gücünün geçici olması ve piyasanın hisse senetlerine yetişmek için daha fazla düşüşe sahip olması olabilir. Senaryoda, iki piyasa liderinin fiyatlarının sırasıyla BTC ve ETH için 20.000 dolar ve 1.500 dolara düşeceğini öngörüyor. Chirs Burniske, şunları söylüyor:

Kriptoların göreceli gücü geçiciydi ve düşecek daha çok yerimiz var. Öngöreceğim maksimum ayı senaryosu 20 bin dolar BTC ve 1.500 dolar ETH olacak, bu da “yalnızca” en yüksek seviyelerden ~%70 iskontolu demek.

Diğer iki neden: Artan benimsenme ve piyasaya sermaye girişleri

Chirs Burniske’nin ileri sürdüğü diğer iki neden ise, a rtan benimsenme ve piyasaya sermaye girişleri. Kripto uzmanına göre, Bitcoin ve Ethereum’un hisse senetlerinden daha iyi performans göstermesi, Bitcoin’in enflasyondan korunma aracı olarak artan kabulüne ve ETH’nin “yakında kaliteli getiri sağlayan bir varlık” olarak kabul edilmesine bağlı olabilir.

Chirs Burniske, benimsemenin etkisi hakkındaki düşüncelerini ise “Piyasa, kriptonun kapsayıcı yeniliğini de tanıyor olabilir” şeklinde açıklıyor. Benzer şekilde, hisse senetleri üzerindeki kripto gücünün, son 18 ayda piyasaya giren muazzam miktardaki sermayenin desteğinden kaynaklanabileceğini de kaydediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir