Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.659
% 4.23
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.659
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist, Büyük Kazançlar Sağlayacak 3 Altcoin’in İsmini Verdi!

Kripto Youtube kanalı CryptoBusy, büyük potansiyele sahip olduğunu ve sahibinin gelecekte büyük karlar elde etmesine yardımcı olabileceğini düşündüğü ilk 3 altcoin projesini açıklıyor.

Listedeki ilk potansiyel altcoin VeChain (VET)

VeChain, çok yönlü, kurumsal düzeyde bir L1 akıllı sözleşme platformu. VeChain, 2015 yılında Blockchain uygulamalarını keşfetmek için bir dizi işletme ile çalışan özel bir konsorsiyum zinciri olarak başladı. Analist, altcoin için şunları söylüyor:

Gerçekten iyi bir seviyedeyiz çünkü bu büyük pompayı 0,089 dolara kadar çıkardık. Yani bu yüksek fiyat yaklaşık iki katına çıktı. 0,05 dolardan geri döndük. Yani bu yüksek seviyenin biraz altındayız, 0,043 dolar, 0,044 dolar civarında. Bu bize, ortalama maliyet veya biraz daha fazla almak için iyi bir fırsat veriyor. Bu, geri dönmek için gerçekten güzel bir alandır ve bu, en az %40 ila %50’lik bir kazanç olacaktır.

VET grafiği | Kaynak: CryptoBusy, Youtube

Bir sonraki potansiyel Solana (SOL)

Solana, %34 ile %35 arasında oldukça önemli bir düşüş kaydetti ve en yükseğe geri dönmesi %52’lik bir artış anlamına gelecek. Yani analiste göre, şu anda iyi bir seviye olabilir. Ancak analist, traderların talep seviyesini beklemesini tavsiye ediyor. Analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Hepsi destek görevi gördüğü için potansiyel olarak tüm bu seviyeyi kapsayabilirsiniz. Bu 95 ila 100 dolar işareti arasında alabilirsiniz. 85 dolara bile düşebilir, ancak bu işaretin altındaki herhangi bir yer Solana için ATH seviyesine geri dönmek için aşırı derecede düşük değerli. Sadece bizim satın alma bölgemizden %175 olur. Bu da düşünüldüğünde harika.

SOL grafiği | Kaynak: CryptoBusy, Youtube

Son altcoin Zilliqa (ZIL)

Zilliqa, yaklaşık 0,038 dolardan 0,23 dolara çıktı. Bu da bir aydan kısa bir süre içinde %504’lük bir artış demek. “Bu kesinlikle inanılmaz” diyen analist, gerçekten güzel bir geri çekilme yaşadığını düşünüyor ve şu açıklamayı yapıyor:

Günlük grafikte bir talep seviyesi var ve RSI düşüyor, muhtemelen onun altında veya aşırı satım bölgesinde ve biz bu aşırı satımda biraz dinleniyoruz. Dört saatlik grafikte de belki boğa ayrışması türü bir şey yaratabiliyoruz.

ZIL grafiği | Kaynak: CryptoBusy, Youtube

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir