Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.339
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.339
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist, Büyük Kazançlar Sağlayabilecek 10 Metaverse Coin’i Listeledi!

Metaverse coin projeleri ve oyna-kazan oyunları, nispeten yeni bir kavramdır – ancak popülerlikleri hızla artmakta. Yeni konseptleri denemekten hoşlanan aktif bir oyuncu olan Jake Browatzke, oynaması eğlenceli olurken hangilerinin daha çok para kazandırdığını belirlemek için farklı metaverse’lerle uğraşıyor. Deneyimlerini paylaşan Browatzke, metaverse alanına yönelik düşüncelerini aktarıyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

İyi bir metaverse belirlenirken göz önünde bulundurulacak faktörler

Browatzke, deneyimlerinin çoğunu YouTube’da On Chain Gaming hesap adı altında paylaşıyor. 100.000’den fazla abonesiyle, oyna-kazan metaverse’lere adanmış en büyük kanallardan biridir. Test edilecek sonsuz sayıda platform olsa da Browatzke, bir metaverse’ün uzun ömürlü olup olmayacağını belirleyen iki önemli şeyin olduğunu söylüyor: potansiyel kazanmak ve keyif almak.

Özellikle keyif almayı yoğun bir şekilde vurgulayan Browatzke, platformu kullanan insanlar sadece kazanç için giriyorsa, ödüllerini aldıklarında, muhtemelen parayı çekeceğini; bunun da, sürekli olarak değer kazanacak bir ekosistemi desteklemeyeceğini düşünüyor. Bu aynı zamanda tokenlarını kolayca kazanılabileceği bir platformun da sürdürülebilir olamayacağı, çünkü aynı zamanda enflasyona da yol açacağı anlamına gelir.

Browatzke ve ekibi, beta test aşamasında olan ve erkenden benimseyenlerin oyun oynamasına izin veren yeni metaverse’leri deneyimleme şansına sahip olduğunu, bu şekilde birkaç platformu test edebildiğini söylüyor. Önerilerini bir listede toplayan Browatzke, “Bu listede bahsettiğim tüm bu oyunlar bu yıl çıkıyor. Bu yüzden hepsinin 2022’nin 1. ve 4. çeyreği arasında piyasaya sürülmesi planlanıyor” dedi.

2022’de piyasaya sürülecek en iyi metaverse’ler ve metaverse coin projeleri

Browatzke’nin her oyuncunun dikkat etmesi gerektiğine inandığı ana platform Gala Games. Bu projede, doğrudan ve büyük ortaklıklar aracılığıyla inşa edilen birden fazla oyun var. Bunlardan biri, ünlü The Walking Dead serisi olacak. Browatzke’nin Gala Games’te önerdiği diğer oyna-kazan oyunları Mirandus ve Last Expedition oldu.

Town Star da aynı şekilde FarmVille’e benzer bir konsepte sahip bir Gala oyunudur. Browatzke geçen ay bu oyunla uğraştığını kaydetti. Ocak ayının ilk haftasında bu oyundaki ödüller değişse de işlem kayıtlarına göre günde yaklaşık 264 TOWN tokenı elde edilebiliyordu. Bu, TOWN’un mevcut 0,56 dolarlık işlem fiyatında yaklaşık 148 dolara eşdeğerdi. Browatzke, oyunlarda, NFT ne kadar pahalıysa, o kadar fazla kazanç potansiyeline sahip olduğunu kaydetti. Ancak ne kadar öderseniz ödeyin, bu tutarı geri almanızın yaklaşık altı ay ila bir yıl sürebileceğini söylüyor.

Axie Infinity başka bir popüler platformdur. Web sitesine göre halihazırda 2,8 milyon günlük aktif kullanıcısı var. Bu oyun, Battles V2 (Axie Infinity: Origin) ve Axie Land Game Play adlı, platformunu yeni oyuncular için daha hızlı ve daha kolay hale getirecek yeni çıkacak iki sürüme sahip. Browatzke, ücretsiz bir seçeneğin de piyasaya sürüleceğini belirtiyor.

Savaş temalı bir oyun olan Big Time, favorilerinden bir diğeri. Browatzke’nin bu projede en çok sevdiği şey, Decentraland’ın geliştirilmesine yardımcı olan CEO’su Ari Meilich de dahil olmak üzere arkasında güçlü bir ekibe sahip olması. Kontrol edilmesini önerdiği ek oyunlar arasında Champion’s Ascension, Guild of Guardians, Embersword, The Sandbox ve Illuvium yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir