Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.467
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.467
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist: Bunlar Olursa Bitcoin ve Altcoin’ler Ayı Piyasasında!

Analist, kripto boğa piyasasının 2022’de ‘sürdürülemez’ hype seviyelerine ulaşacağını tahmin ediyor. Popüler kripto kanalı Coin Bureau’nun konuğu olan analist, 2022’de kripto boğa koşusunun nasıl sona erebileceğine dair tahminlerini ve Bitcoin için öngörülerini ortaya koyuyor. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Bitcoin ve diğerleri

Guy olarak bilinen analist, bir ayı piyasasının başlayacağını, ancak yalnızca bir veya birkaç temel faktörden birinin gerçekleşmesi durumunda başlayacağını söylüyor. Konu hakkında analist şöyle diyor:

İlk koşul, delice miktarda hype yaratacak ve kripto fiyatlarını bir spot Bitcoin ETF’nin onayı gibi sürdürülemez yükseklere çıkaracak bir tür katalizördür. Bunu söylüyorum çünkü önceki boğa piyasasında BTC zirvesi, Bitcoin vadeli işlemlerinin 2017’de CME’de işlem görmeye başladığı gün gerçekleşti. Bunun bir spot-Bitcoin ETF’si ile tekrar olma olasılığı oldukça yüksektir ve bunun kanıtı, ABD’de listelendiğinde ilk Bitcoin Vadeli İşlemler ETF’sinde gördüğümüz rekor miktarda giriştir.

Analist düzenlemenin kripto para birimlerinin geleceğini yarım düzineden fazla şekilde nasıl etkileyeceği konusunda da endişeli. Analiste konu hakkında şöyle diyor:

Tether [USDT] üzerinde bir baskı, genel olarak stablecoinler üzerinde bir baskı. Yakın zamanda kabul edilen altyapı yasasında kötü ifade edilen hükümler nedeniyle kripto geliştiricilerine yönelik bir baskı, aynı nedenle kripto madencileri ve doğrulayıcılara yönelik bir baskı. Kara para aklamayla mücadele adına kripto cüzdanlarına baskı. Aynı nedenle DeFi’ye yönelik bir baskı. Çevresel kaygılar [ve] enerji kıtlığı nedeniyle kripto madenciliğine yönelik bir baskı.

Metaverseye bakan Guy, yeni ortaya çıkan kripto sektörü hakkında önceki bir tartışmayı takip ediyor. Piyasaya yönelik son zamanlardaki kurumsal ilginin, artan genişleme ve ivmenin bir işareti olduğunu düşünüyor. Analiste göre Metaverse fırtınası, NFT’lerin, blockchain oyunlarının ve aynı şemsiyenin altına düşen diğer kripto nişlerinin büyümesiyle birlikte devam edecek. Ayrıca kurumsal düzeyde kripto para biriminin benimsenmesini de sağlayacaklar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir