Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.580
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.580
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist: Bugün Dogecoin Fiyatına Çok Dikkat Edin!

Bir analiste göre Dogecoin (DOGE) fiyatı, büyük bir düşen kama modelinde konsolide oluyor, bu da bir kırılmaya yaklaşıyor.  Ayrıca üst trend çizgisinin üzerinde belirleyici bir hareket, DOGE için bir yükseliş trendini tetiklemenin anahtarı olabilir. Uzmanlar bugünün, 20 Nisan’ın bir “meme günü” olarak kutlanmasına dikkat çekiyor. İşte detaylar…

Dogecoin fiyatı bugün bir kırılma yaşayacak mı?

4/20 (20 Nisan) bir meme günü olarak kutlanır, bu nedenle, analist Akash Girimath’a göre, Dogecoin’in pump’lama şansı yüksektir. Bu nedenle yatırımcıların, Tesla CEO’su Elon Musk, yani Dogefather’ın desteğini alan köpek temalı paraları yakından takip etmesi gerekiyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Dogecoin fiyatı, yaklaşık 308 gün içinde 0,740 dolardaki zirvesinden 0,109 dolara kabaca yüzde 85 düştü.

Söz konusu teknik oluşum, ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafenin kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen yüzde 68’lik bir yükseliş öngörüyor. Geçen haftadan bu yana, analist Akash Girimath’a göre Dogecoin fiyatı, yükselmek için üst trend çizgisine yaklaştı. İlginç bir şekilde, DOGE zaten üst trend çizgisinin üzerinde seyrediyor, ancak kırılmanın teyidi henüz burada değil. 0.140 dolar civarında bir kırılma gerçekleştiğini varsayarsak, formasyon, yüzde 68’lik bir yükselişin ardından hedefin 0.233 dolar olacağını gösteriyor.

On-chain metrikler neler gösteriyor?

Analiste göre Dogecoin fiyatının yükseliş görünümünü uygun bir şekilde ortaya koyan zincir içi metrik, 365 günlük Piyasa Değeri/Gerçekleşen Değer oranı (MVRV). Bu on chain metrik, geçtiğimiz yıl DOGE satın alan yatırımcıların ortalama kâr/zararını belirlemek için kullanılır. Santiment’in araştırmasına göre, yüzde 10’un altındaki bir değer, kısa vadeli sahiplerinin zararda olduğunu ve satma olasılıklarının daha düşük olduğunu gösterir. Çoğu zaman, uzun vadeli sahiplerin biriktiği yer burasıdır. Bu nedenle, yüzde 10’un altındaki herhangi bir hareket “fırsat bölgesi” olarak adlandırılır.

DOGE için, 365 günlük MVRV, Ekim 2021’den bu yana sıfır çizgisinin altında geziniyor ve Aralık 2021’den bu yana yüzde 30’un altında kalıyor, bu da altcoin’in çılgınca aşırı satıldığını ve neden er ya da geç toparlanacağını gösteriyor. Analiste göre yükseliş açıklamalarından bağımsız olarak, 0.078 doların altında bir haftalık mum çubuğu yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır. Bu durumda, yatırımcıların 0,048 dolara olası bir çöküşe hazırlanmaları gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir