Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.015
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.015
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Bu Metaverse Coin Önümüzdeki Günlerde Roketleyebilir!

Bir analist, geçtiğimiz günlerde Güney Kore merkezli ünlü teknoloji firması Samsung ile yaptığı ortaklıkla gündeme gelen metaverse coin Decentraland (MANA) için yükseliş öngörüyor. Analist, öncü metaverse projelerinden biri olan Decentraland’ın gelecek planlarına da dikkat çekiyor ve fiyat beklentilerini paylaşıyor.

Decentraland (MANA)’de büyük gelişmeler yaşandı

2021’in son aylarında Facebook’un adını Meta’ya çevirmesi ve şirketin artık bu alanda çalışmalar yapacağını açıklamasıyla, dünya çapında metaverse hareketi yoğunlaştı. Bu durum kripto para alanında da görüldü ve metaverse’e odaklı coin’ler art arda yükseldi. Bunlardan biri, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan Ethereum merkezli Decentraland oldu.

Decentraland, o zamandan beri çeşitli ortaklık ve entegrasyon haberleriyle gündeme geliyor. Proje, yakın zamanda Samsung’la iş birliğini duyurdu. Samsung, 837X isimli Blockchain tabanlı sanal bir alan oluşturdu. 837X’in bir parçası olmak için Decentraland üzerinden bağlantı sağlanması gerekecek. Samsung’un platformunda kullanıcılar arsa NFT’leri, giyilebilir cihazlar ve daha birçok ürünü alıp satabilecek.

Metaverse coin fiyatında yükseliş beklentileri ağır basıyor

Bir analist olan Ashish Kumar, MANA’daki büyük gelişmelerin yanı sıra teknik analize de bakıyor. Kumar’a göre altcoin’de boğalar 50 günlük hareketli ortalama olan 2.9 dolarlık önemli bir direnci kırmayı başardı. Bu durumun, alıcılar tarafından bir toparlanma rallisinin başlangıcına işaret ettiği düşünülüyor. Analiste göre coin’in bu direncin üzerinde kalması durumunda fiyat 3.43 veya 3.9 dolara kadar yükselebilir. Şu anda MANA, 3.11 dolardan işlem görüyor.

Metaverse’e olan ilginin artmasıyla ivme kazanmaya devam eden Decentraland, birçok kuruluşun sanal bir mağaza açmak için tercih ettiği bir platform haline geldi. Samsung entegrasyonu dışında teknoloji devi Microsoft, Decentraland’in gelişimine yardımcı olmak için 69 milyon dolarlık yatırım yaptı. Ayrıca metaverse, 24 Mart 2022’de 4 günlük bir Metaverse Moda Haftası gerçekleştirecek. Bu etkinlikte birden fazla ünlü marka yer alacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir