Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.597
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.597
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Analist: Bu Altcoin’ler Sıfır’a Gidiyor! Para Buna Akacak

Bir kripto para analisti, lider altcoin Ethereum’a (ETH) meydan okuyan projelerin bir yıl içinde sıfıra düşebileceğine dair uyarıda bulundu. Ayrıca Ethereum’daki PoW-PoS gelişmesinin yeni bir hype oluşturacağına dikkat çekti. İşte detaylar…

Altcoin Psycho, layer-1 altcoin’lerinin ortadan kalkacağını iddia ediyor

Twitter’da 428 bin hesap tarafından takip edilen Altcoin Psycho isimli bir trader, “vaporware” Ethereum (ETH) rakiplerinin bir yıl içinde sıfıra düşebileceğini söyledi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere “vaporware”, endüstride genel olarak halka duyurulan, ancak üretilmeyen veya üretimi iptal edilen, kullanıma sunulmayan ürünlerden bahsederken kullanılan bir kelimedir. Bunların genellikle bilgisayar sektörüyle alakalı bir ürün olduğu bilinse de, terim olarak kripto alanına da sıçramış gibi görünüyor.

Analist, yatırımcıların en iyi akıllı sözleşme platformunun doğru piyasa koşullarında yükselme kabiliyetini yanlış değerlendirdiğini söylüyor. İnsanların, ETH’nin doğru makro koşullarda dikey gitme yeteneğini küçümsediğini iddia ediyor. Analist, piyasa değeri ile en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH’nin layer-1 rakiplerinin en fazla bir yıl içerisinde ortadan kalkabileceğini düşünüyor. Layer-1 coin’lerine Solana (SOL), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Terra (LUNA), Avalanche (AVAX), Algorand (ALGO), Tron (TRX) örnek verilebilir.

Analist: ETH’de yeni bir hype başlayacak

Altcoin Psycho, layer-1 rakipleri gittikten sonra, ETH’nin çok daha az güç tüketen bir doğrulama sistemine geçişi ufukta olduğu için yeniden hype oluşturmaya başlaması gerektiğini söylüyor. Ancak analist, değeri ne olursa olsun, Solana, Avalanche veya Cosmos’u vaporware olarak görmediğini söylüyor. Bunların “Geleceğin çok zincirli ağları olduğuna inandığını” belirtiyor. Analist,  “Bence bu yıl kullanımdan kaldırılacak çok fazla çöp var ve bu paranın çoğu ETH’ye geri akacak,” ifadelerini kullanıyor.

Yakın tarihli bir video güncellemesinde analist, Ethereum’un bir iş kanıtı konsensüs mekanizmasından bir proof of stake (PoS) sistemi ile yakın zamanda birleşmesinin yalnızca ETH’nin yükselmesine yardımcı olan bir katalizör olamayacağını, aynı zamanda  layer-2 coin’lerine yardım eli uzatan bir katalizör olabileceğini söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir