Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.585
% 3.03
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.585
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analist: Bu Altcoin Parabolik Yükselerek Yüzde 780 Yapacak! 

Geniş bir takipçi kitlesine sahip olan bir kripto para analisti, lider altcoin Ethereum’un (ETH) parabolik bir ralli için hazır olduğunu ve lider kripto Bitcoin’in (BTC) risk-ödül oranının çekici göründüğünü söylüyor.

Analist, lider altcoin için patlama bekliyor

TechDev takma adlı kripto analisti, 393.000 Twitter takipçisine lider altcoin Ethereum’un şu anda 2016’nın sonlarından ve 2017’nin başlarından ve ETH’nin patlamadan önce ayı eğilimi gösteren bir fiyat hareketi yazdırdığı bir modeli yansıttığını söylüyor:

ETH fikriyle ilgili güncelleme.

Kaynak: TechDev / Twitter

Analistin grafiğine göre, kripto stratejisti, Ethereum’un hacim ve momentum göstergesi, önde gelen akıllı sözleşme platformu için düzeltmenin sona erdiğini gösterdiğinden, ETH’nin 24.000 dolar aralığına veya mevcut fiyatlardan yaklaşık %780’lik bir ralliye hazır olduğuna inanıyor.

Yazının yazıldığı sıralarda Ethereum, CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saat içinde %4,75 kayıpla, 2.564 dolardan işlem görüyordu. Lider altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 4.900 dolardan mevcut durumda %47 uzakta bulunuyor.

TechDev: Panik sizi hiçbir yere götürmez!

Lider kripto Bitcoin’e (BTC) bakıldığında TechDev, piyasa değerine göre en büyük kripto varlığının belirsiz duyarlılık ve fiyat hareketine rağmen boğa birikim bölgesinde olduğunu söylüyor:

Bitcoin ters asimetrisi güçlü görünüyor. Asimetri hala orada. Birikme hala orada. Panik sizi hiçbir yere götürmez.

Kaynak: TechDev / Twitter

Coinmuhendisi.com haberlerinde görüşlerine yer verdiğimiz kripto analisti, Bitcoin’de perde arkasında gelişen bazı on-chain gelişmelere de dikkat ediyor. Analist, en az bir yıldır hareket etmeyen BTC yüzdesini kaydeden Blockchain analitik firması Glasnode’dan gelen verilere bakıyor. Analist, metrikteki tüm zamanların en yüksek seviyelerinin Bitcoin’de dipler ve boğa koşularının başlangıcı ile çakışma eğiliminde olduğuna dikkat çekiyor:

Bitcoin arzı yüzdesi en son 100 günlük değişim oranı devri ile ATH’de bir yıldan fazla bir süre önce aktif.

Kaynak: TechDev / Glassnode / Twitter

Lider kripto yazının yazıldığı sıralarda, günlük bazda %3,96 düşüşle 34.530 dolardan işlem görüyordu. Bitcoin, mevcut durumda 69 bin dolarlık ATH’ından %50 uzaklaşmış bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir