Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.376
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.376
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analist: Bu 4 Altcoin’i İzleyin, Büyük Kârlar Getirebilir!

Kripto para piyasasının dalgalı dönemlerinin faydalarından biri, altcoin fiyatları daha düşük olduğunda bu projelerin indirimli fiyattan satışa çıkmasıdır. Bu yazıda, Altcoin Buzz analistinin listesinden, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, yüksek kâr potansiyelli 4 altcoin projesini inceleyelim. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Mart 2022 radarına alınabilecek 4 altcoin

Listedeki ilk altcoin Efinity (EFI), küresel cross chain NFT Blockchain’i. Deflasyonist EFI Token tarafından desteklenen ağ, çevre dostu, ölçeklenebilir ve oyunlar, uygulamalar, işletmeler ve içerik oluşturucuların ana akım izleyicilere kendi NFT’lerini sunmaları için oluşturuldu. Analiste göre 7,7 milyon dolara yakın kitle kredisi ödülleri EFI’yi ilk sıraya taşıyor.

Listedeki ikinci altcoin Cosmos (ATOM), Blockchain endüstrisinin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözen bir proje olarak kendini gösteriyor. Bağlı Blockchain’lerden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” çalışma kanıtı protokollerine karşı bir panzehir sunmayı amaçlıyor. Cosmos’un önemli özelliklerinden biri sağladığı stake havuzları. LP token, güvenlik likiditesini doğrudan sisteme geri koymadan yatırımcılara teşvik olarak daha yüksek getiri sunabilirler ve bu da platformun güvenliğini güçlendiriyor.

Listedeki bir sonraki altcoin Elrond (EGLD), parçalama (sharding) kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir Blockchain protokolü. Proje kendisini fintech, merkezi olmayan finans ve Nesnelerin İnterneti’ni içeren yeni internet için bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor. Akıllı sözleşme yürütme platformunun saniyede 15.000 işlem, altı saniye gecikme ve 0,001 dolar işlem maliyeti kapasitesine sahip olduğu bildiriliyor. Analiste göre EGLD, yeni güncellenmiş stake seçeneklerine ve yönetişime ve yakında kullanıma sunulacak ağ katılımcıları için daha aktif bir role sahip.

Listedeki son proje THORChain (RUNE), kullanıcıların bu süreçte varlıklarının tam velayetini kaybetmeden kriptoparalarını çeşitli ağlar arasında kolayca değiş tokuş etmelerini sağlayan merkezi olmayan bir likidite protokolü. Mainnet, mevcut Blockchain’i geride bırakarak bir hard fork ile başlayacak. NFT’ler için bir süper otoyol gibi kripto ekonomisinin birçok farklı bölümünü de kapsar. RUNE, küresel olarak olan her şeye rağmen bu son iki haftada %70’lik artış gördü. Analiste gör bu yüzden 2022’de radarına alınabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir