Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.514
% 2.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.514
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analist: Bu 3 Altcoin’e Odaklanın! Paranızı Katlayacak

Kripto analisti Joe Parys, yatırımcılar için paralarını katlamalarına yardımcı olabileceğini düşündüğü ilk 3 altcoin projesini paylaşıyor. Biz de olarak analistin paylaşımlarını okuyucularımız için hazırladık

İlk altcoin projesi VeChain (VET)

Vechain, çok yönlü, kurumsal düzeyde bir L1 akıllı sözleşme platformu. VeChain, tıptan enerjiye, yiyecek ve içecekten sürdürülebilirlik ve SDG hedeflerine kadar birçok küresel endüstri için büyük veri engellerini çözen bir ekosistem oluşturmak için dağıtılmış yönetişim ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojilerini kullanmayı hedefliyor.

Ayrıca VeChain, güvenilir olmayan verilerin gücünden yararlanarak, birçok katılımcı arasında gerçek zamanlı ve güvenilir veri paylaşımını gerektiren dördüncü sanayi devriminin temelini oluşturacak dijital omurgayı inşa ediyor. VeChain, son 11 ayda %80’den fazla düşüş yaşadı. Ancak analiste göre altcoin toparlanmaya başlayacak.

Potansiyele sahip diğer altcoin PancakeSwap (CAKE)

PancakeSwap, otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM). Kullanıcıların token alışverişi yapmasına, çiftçilik yoluyla likidite sağlamasına ve karşılığında ücret almasına olanak tanıyan bir DeFi uygulaması.

Bu altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %84 kaybederek beş veya altı dolara kadar düştü. Analiste göre CAKE, insanların paralarını yaklaşık 19 ila 25 dolar arasındaki önceki seviyelere, yani iki katına veya üç katına çıkarabilecekleri kripto para birimlerinden biri olabilir. Analist, ATH seviyesi olan 42 dolara geri dönerse, 10x yıllık güzel bir kazanç olacağını düşünüyor.

Listenin sonunda Kadena (KDA) var

Kadena, güvenli akıllı sözleşme dili olan Pact ile birlikte ölçeklenebilir Katman-1 PoW Blockchain’e sahip. Kadena, Blockchain’in herkes için çalışmasını sağlıyor. CoinMarketCap verilerine göre altcoin projesinin piyasa değeri 1 milyar doların üzerinde. Analiste göre, kesinlikle 24 dolara patlaması halinde, 4x ila 5x arasında güzel çıkış olur.

Analist, tüm zamanların en yüksek seviyesine geri dönmesi durumunda, 10 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşacağını belirtiyor. Analist, altcoin projesinin 5 veya 6 dolar civarında bir miktar destek görebileceğini ve kesinlikle gelecekte 10x yapabileceğini iddia ediyor.

Bununla birlikte belirtmemiz gerekiyor ki kripto piyasası oldukça oynak ve riskli olduğundan, işlem yapmak için kendi araştırmanızı yapmanız ve bilmediğiniz projelerden uzak durmanız faydanıza olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir