Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.003
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.003
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Analist: Bu 2 Altcoin’den Alın! Bundansa Kaçın

Kripto para piyasası sıkıntılı günler geçiriyor. Yüksek riski varlıklar olmaları nedeniyle bazı altcoin/token’ler ani yükseliş ve çöküşler sergileyebilir. Bu nedenle, takip edilmesi veya uzak durulması gereken projelere göz atmak üzere, kriptoya odaklanan ünlü bir Youtube kanalı olan A Chain of Blocks’ın sunucusu “Jason”un listesini inceleyelim.

Takip edilebilecek altcoin projeleri

Ethereum (ETH)

Listede bahsedilen ilk altcoin Ethereum (ETH), birçok kripto para birimi için ve merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olarak çalışır. Ayrıca DeFi piyasasının kalbidir. DeFi hakkında konuştuğumuzda ETH hala ilk sırada. Dolaşımda bir milyon arzı var ve bu sözleşmede kilitli 12 milyon dolardan fazla yatırımcı fonunu üstleniyor.

2022’de gerçekleşmesi planlanan merge, ücretler temelde sıfır olduğunda ve blok süreleri işlemleri neredeyse anında gerçekleştiğinde, Ethereum’un liderlik tahtını daha da kalıcı hale getirebilir. Merge ile birlikte ETH’nin daha fazla talep görmesi bekleniyor.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), yatırımcıların dikkat etmesi gereken diper altcoin. Polkadot, yalnızca token’lerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün cross chain aktarımını kolaylaştıran ve böylece Blockchain’lerin birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren, özel bir Blockchain ağını birbirine bağlayan parçalanmış multi chain protokoldür. Polkadot, Web3 olarak da bilinen merkezi olmayan bir Blockchain interneti için bir temel sağlamak üzere tasarlanmıştır. Yakın tarihte Web3 ve metaverse üzerine yapılan bir Polakdot etkinliği:

Polkadot’un bu yıl ATH seviyesi olan 54 dolara geri dönmesi bekleniyor. Analiste göre bu seviye bile aşılabilir. Tüm metrikler DOT’un bunu başarabileceğini gösteriyor. Ekosistemi de diğerlerinden daha hızlı gelişiyor. Polkadot ayrıca, girişimcilerin kripto hedge fonlarının her ay eklemeye devam ettiği altcoin projelerinden biri. Bu yüzden, analiste göre yatırımcılar Polkadot’u yakın takip edebilir.

Kaçınılması gereken projeler

FTM (Fantom)

Analiste göre yatırımcıların dikkatli olması gereken altcoin: Fantom (FTM). Fantom, kendi ısmarlama konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik akıllı sözleşme platformudur. FTM fiyatı sekiz ayın dip seviyelerine geriledi ve bu ivmeyi sürdürüyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, tanınan DeFi geliştiricilerinden Andre Cronje’nin sektörden ayrılması FTM fiyatının çift haneli düşüşünü tetiklemişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir