Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.641
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.641
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Analist BTC’nin Düşeceği Seviyeyi ve 2 Favori Altcoin Paylaştı!

Ünlü kripto para analisti Justin Bennett, Bitcoin (BTC)’i ve 2 altcoin projesini inceleyerek takipçileriyle paylaşıyor.. Analist, listesindeki kripto para birimlerinin yükselişte geçmeden önce, şimdiki fiyatlarından daha düşük seviyelere gerileyebileceğini söylüyor. Coinmuhendisi.com olarak, ünlü analistin görüşlerini ve listesindeki kripto para birimlerini aktarıyoruz.

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)

Analist Justin Bennet, Bitcoin (BTC) fiyatının, yeni bir çıkış trendi yakalayıp sıçrama yapmadan önce, 35 bin dolar seviyelerine kadar düşeceğini tahmin ediyor. Analist BTC hakkında şunları söylüyor:

Bitcoin, Şubat ve Mart aylarında destek görevi gören 37.600 dolarlık bölgeden sıçrıyor. Bununla birlikte, BTC 11 Nisan’dan bu yana destek olarak hizmet veren 39.500 doların seviyelerinin altında fiyatlanıyor. Bu nedenle, alıcıların günlük kapanış bazında 39.500 dolar geri alınana kadar dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum. Analiste göre bu tahminler, önümüzdeki günlerde 37.600 dolar ve 39.500 dolar gibi seviyelerin korunup korunamadığına bağlı olacak.

Analistin listesindeki bir diğer kripto para birimi ise lider altcoin Ethereum (ETH). Bennett, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un yakında 4 doları test edeceğini, ancak bundan önce mevcut seviyelerinin altına düşerek dip yapacağını tahmin ediyor. Analist, lider altcoin için şunları söylüyor:

ETH, Nisan ayının en yüksek seviyesinden alçalan bir kanalda daha düşük hareket etmeye devam ediyor… Alçalan kanal, yaklaşmakta olan en düşük seviye hedefini yaklaşık 2.500 dolara koyuyor. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak bu gerçekleşirse, 2.500 dolar da Mart ayının en düşük seviyeleri ve Ocak ayından itibaren yükselen bir kanalın dibi ile aynı hizada olacak. Bence ETH’nin, bir sonraki yükselmeden önce 2.500 dolarlık bölgeyi yeniden test etmesi kuvvetle muhtemel. Ethereum orada zıplarsa ve alçalan kanaldan kurtulursa, önümüzdeki aylarda 4.000 doların yeniden test edilmesini bekleyeceğim. Bu yüksek bir fiyat hedefi gibi gelebilir, ancak piyasalar bir sonraki hamlelerini yapmadan önce başarısız seviyeleri yeniden test etmeyi seviyor.

Analistin listesindeki son altcoin VeChain (VET)

Analist Bennett son olarak, BTC ve ETH gibi, toparlanabileceğine inandığı bir diğer altcoin projesi VeChain (VET)‘i inceleyerek şunları söylüyor:

VET, dün 0.055 dolar seviyesini kaybetti. Bu, 0.055 doların yeni direnç olduğu anlamına geliyor. VET için bir sonraki kilit destek seviyesi, Ocak ayından beri VET’i destekleyen 0.044 dolar bölgesidir. Eğer test edilirse, bu bölgeden iyi bir sıçrama bekliyorum, belki BTC ve ETH bize bu yaz bir rahatlama rallisi verirse 0.055 dolara ve belki daha da yükseğe geri döner. Alternatif olarak, 0.044 doların altında bir günlük kapanış, bir sonraki kilit desteği 0.035 dolardan açacaktır.

Bennett ayrıca, kripto piyasalarının bir bütün olarak değerini gösteren toplam kripto piyasası değerine (TOTAL) de bakıyor. TOTAL’e bakıldığında bile, ünlü analist, BTC ve ETH’nin sırasıyla 35 bin dolara ve 2.500 dolara doğru gittiğine dair işaretler görüyor ve şunları söylüyor:

Toplam kripto piyasa değeri desteğe bağlı kaldı … Bu seviye, dünkü kapanışın hemen altında olan 1.72 trilyon dolar seviyesindeydi ve kilit destek olarak hala sağlam olduğuna işaret ediyordu… Hala piyasanın gerçek bir dip elde etmeden önce piyasanın bir düşüş daha göreceğini tahmin ediyorum. TOTAL için bu, 1.55 trilyon dolarlık desteğe geçiş anlamına gelebilir. Bu muhtemelen 35.000 dolar BTC ve 2.500 dolar ETH ile çakışacaktır. Alternatif olarak, 1,8 trilyon doların üzerinde bir günlük kapanış, yukarıdaki senaryo hakkında şüphe uyandıracaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir