Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.057
% 3.37
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.057
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist “BTC, ETH, XRP, Cardano ve SOL” İçin Sıradakini Açıkladı!

“Piyasa düzeltmesi sona mı erdi mi?” soruları arasında analist BTC, ETH, Cardano ve SOL için beklediği seviyeleri açıklayıp tahminlerde bulunuyor. Analist Denys Serhiichuk’un tahlillerin detayları coinmuhendisi.com’da. Kripto paraların çoğu yeşil bölgede olduğu için haftanın son günü kripto para piyasasına genel olarak yükseliş hakimdi.

BTC, ETH, XRP, Cardano ve SOL için genel görünüm

BTC/USD. Keskin fiyat dalgalanmalarına rağmen, Bitcoin geçen hafta %2,09 arttı. BTC, direnç seviyesinin 45,478 dolarda bir şekilde kırılmasının ardından geniş bir kanalın ortasında yer alıyor. Satış işlem hacmi düşüyor, bu da ayıların gücünün tükendiği anlamına geliyor. Alıcılar bu şansı kullanır ve oranı 44.000 dolara döndürürse, analiste göre, büyüme gelecek hafta 46.000 dolara kadar devam edebilir.

ETH/USD. Ethereum, BTC’yi takip edemedi ve ana altcoinin oranı son yedi gün içinde %2 düştü. 3.000 dolarlık hayati seviyenin üzerine çıkamamasının ardından, ETH fiyatı günlük grafikte 2.815 dolardan mavi destek seviyesine geri döndü. Ayıların baskısı devam ederse ve fiyat bunun altına düşerse, düşüş ETH’yi kısa süre içinde 2.600-2.700 dolar bölgesine götürebilir.

XRP/USD. XRP, oranı geçen hafta %24,74 arttığı için bugün en çok kazanan oldu. Keskin büyümeye rağmen, XRP azalan işlem hacmine karşı güç göstermeye devam ediyor. Şu anda, oran 0,9150 dolar direnç seviyesine yakın bir yerde bulunuyor ve bunun kırılması orta vadeli 1 dolara yükseliş için bir ön koşul olabilir.

ADA/USD. Cardano (ADA) oranı dünden bu yana neredeyse değişmedi ve sadece %0,48’lik bir büyüme kaydetti. Teknik açıdan bakıldığında, oran kanalın ortasında 0,917 dolar destek ve 1,209 dolar direnç arasında yer aldığından, Cardano (ADA) ne yükseliş ne de düşüş eğiliminde. Bu bağlamda, devam eden yatay işlem, önümüzdeki günlerde daha olası bir senaryodur.

SOL/USD. XRP’den farklı olarak Solana (SOL), fiyat hafta başından bu yana neredeyse %16 düştüğü için bugün en büyük kaybeden oldu. Fiyat 100 dolarlık bölgede sabitlenemediği için ayılar boğalardan daha güçlü olmaya devam ediyor. Benzer şekilde, 87.73 dolardaki destek seviyesine yaklaşım, kırılmaya ve 80 dolara keskin bir düşüşe neden olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir