Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.082
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.082
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Analist Bitcoin Yatırımcılarını Uyardı: Büyük Tuzak Var!

Kripto piyasasında yakından takip edilen bir kripto analisti olan Cheds,kısa bir süre önce yaptığı paylaşımında takipçilerini lider kripto para birimi Bitcoin’deki bir tuzak konusunda uyarıyor. Analist Bitcoin boğalarını BTC’nin muhtemelen bir sonraki ralliyi satın alan piyasa katılımcılarını tuzağa düşüreceği konusunda uyarıyor.

Analist: Bitcoin ayıları şimdilik kontrol altında

Cheds ismiyle bilinen popüler analist ve kripto para trader’ı, yeni bir strateji oturumunda 45.100 YouTube abonesiyle, lider kripto para birimi BTC konusunda önemli uyarılarını paylaşıyor. Analist Cheds, Bitcoin ayılarının şu anda kontrol altında olduğunu ve herhangi bir sıçramanın BTC’yi açığa satmak için bir fırsat olduğunu söylüyor. Ünlü trader konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullanıyor:

Bu, Bitcoin (BTC)’in nereye gideceğini tahmin etmekle ilgili değil. Kolej basketbolu gibi: Topa sahip olma zamanının kimde olduğunu ve bir sıçrama olmasının ne anlama geldiğini anlıyorsanız; kısa vadeli pozisyonu izliyorsunuzdur, dirençteki bir sıçramayı zayıflatmak istiyorsunuzdur. Trende göre size en iyi potansiyel kurulumu verecek her şeyi arıyorsunuz. Zayıflatabileceğiniz en iyi karşı trend hareketini arıyorsunuz.

Bu hareket boğalar için kırmızı bayrak

Kripto topluluğu tarafından ilgiyle izlenen analist Cheds ayrıca neden bir sonraki rallinin trend dönüşü yerine bir tuzak olacağına inandığını da açıklıyor. Kripto analistine göre, Bitcoin (BTC)’in 45.000 doların altındaki son hareketi, boğalar için büyük bir kırmızı bayrak olarak değerlendiriliyor.

45 bin dolar test edilmiş bir ana seviyeniz vardı. Zaman aralığı, denemeler arasındaki süre, çoklu noktalar ile zaman içinde oluştu. Bir mola ve geçersiz kılma hakkınız var. Bu gerçekten kötü bir işaret. Bu, hisse senedinin RSI’sinin aşırı satıldığı veya rastgele Elliott Wave veya bir saatlik baş ve omuz oluşumu olmadığı için herhangi bir analizin başlangıcı olmalıdır. Şu konuyu geç. Sadece momentuma ve kilit seviyelere odaklanın.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini dikkatle takip ettiğimiz analist Cheds için izlenmesi gereken önemli detaylar bu şekildeyken lider kripto para birimi olan Bitcoin an itibariyle son bir haftada yüzde 7 oranında düşüş kaydetti. Bununla birlikte Bitcoin son 24 saatte yüzde 1,70 oranında artış kaydederek 43.173 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir