Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.959
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.959
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Analist: Bitcoin, XRP ve ETH Hafta Sonu Bu Seviyeleri Görebilir!

Kripto analist Filip L. Bitcoin, Ethereum ve Ripple hakkında seviye tahminlerinde bulunuyor. Ona göre kriptolar bu hafta sonu havai fişek gösterileri için hazır. Bitcoin fiyatı, önemli bir temel seviyenin üzerinde günlük yükseliş görüyor. Ethereum fiyatı 55 günlük SMA’da bir miktar dirençle karşı karşıya, ancak boğalar hala iş başında. Lansmanın başlangıcı için XRP fiyatı 1,00 dolar olarak belirlendi. Analistin görüşlerinin ayrıntıları coinmuhendisi.com’da.

Bitcoin için hafta sonu seviyeleri

Kripto para birimleri ayağa kalkıyor ve yatırımcıların geçen haftaki piyasa kargaşasını tamamen unutturuyor. Bitcoin, daha fazla yukarı yönlü potansiyel sağlamak için aşılması gereken kritik bir seviye olan kritik 44.088 dolar seviyesinin üzerinde günlük bir yükseliş gördü. Ethereum fiyat hareketi, 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) 3.267 dolardan kıracak gibi görünüyor. Analiste göre XRP, 0,88 doların üzerine çıkacak ve bu da boğaların 1,00 dolarda bir hedef belirlemesi için kapıyı açıyor.

Bitcoin fiyatı, boğaların hafta sonuna kadar %12’lik bir kırılmaya hazırlandığını görüyor. Bitcoin (BTC) fiyatı, yatırımcıların nihayet daha sıkı piyasa koşullarıyla yaşamayı öğrenmeleri ve kar elde etmek için paralarını yeniden işe koymaları nedeniyle bu hafta için mükemmel bir rapor kartı getiriyor. Bitcoin fiyat hareketi, 04 Şubat’ta çok yüksek bir tepki ve o zamandan beri 44.088 dolara doğru durdurulamaz bir ralli ile bunun mükemmel bir kanıtı. Bu seviyenin üzerindeki günlük kapanış ile sahne, boğaların 50.000 dolar bariyerini kovalamaya hazır görünüyor.

BTC fiyatı, daha düşük en yüksek ve daha yüksek en düşük seviyelerle birleştiği için başka bir kırılmaya hazır görünüyor. 44.088 doların üzerinde günlük kapanışın dün gerçekleşmesi, boğaların kontrolü elinde tuttuğunu kanıtlıyor ve herhangi bir kar alımını sıkı bir şekilde kapatacak. Aylık R1’den kısa vadede 46.740 dolar civarında bir direnç gelmesini bekleyin, ancak bu haftanın sonundaki nihai hedef 48.760 dolar olacak ve gelecek hafta 50.000 doların üzerinde bir ihlal için ön konumlanacak analiste göre. Beyaz Saray zaten daha yüksek bir rakam olacağını söylese de, yatırımcıların yine de Fed’in politika yapımı üzerindeki etkisini ve bunun FED’den Mart’ta çift mi yoksa tek faiz artırımına mı yol açacağını değerlendirmesi gerekecek. Bu, analiste göre, 55 günlük SMA’nın altında tekrar kırılmaya ve desteğin 39.780 dolardan gelmesine yol açan kısa ama agresif bir düşüş akışına dönüşebilir.

Ethereum’da genel durum

Ethereum boğalarının bu hafta sonuna kadar ek bir %12 kazanç elde etmeden önce yapacak bir işi var. Ethereum (ETH) fiyatı, bugün karşı karşıya oldukları 55 günlük SMA ile 3,267 dolarda ne yapacakları konusunda boğaların biraz tereddüt ettiğini görüyor. Fiyat hareketi dün herhangi bir yukarı yönde reddedildiği için bazı kar elde etmek oldukça normal. ETH fiyatı, yatırımcıların piyasalara yeniden dahil olması ve orta vadede uzun vadeli fırsatlar için varlık sınıflarını taramaları nedeniyle genel olumlu duygulardan gelen birkaç arka rüzgar tarafından destekleniyor. Bu, 55 günlük SMA’nın üzerinde bir kırılmaya bugünün fiyat hareketi için gerekli ivmeyi eklemeli ve potansiyel olarak 3.391 dolar temel seviyesinde bir hedefe ulaşmalıdır. Bu, analiste göre, Ethereum fiyatının bu Pazar günü 3.600 dolara yakın 200 günlük SMA’ya ulaştığı ideal bir senaryonun kapısını açıyor.

Yukarıdaki paragrafta daha önce bahsedildiği gibi, düşüş, Ethereum için tam bir geri çekilmeye doğru genişlemeye başlayabilir ve fiyatı 3.018 dolara gerileyebilir. Bu önemli seviye, boğaların uzun vadeli düşüş trendini nihayet sona erdirmek için yukarı kırılması için kritik olduğundan, daha fazla kayıpları koruyabilmelidir. Bu, analiste göre, bazı boğaları, bunun tekrar satın almak için doğru alan olup olmadığı konusunda kafa karıştırsa da, aylık pivotta 2,927 dolara doğru aşağı yönlü olası bir kayma veya hatta 2,800 dolardan kırmızı azalan trend çizgisinden bir sıçrama bekleyin.

XRP fiyatı, boğaların sonunda 0,88 ABD dolarının üzerine çıkmak için ter döktüğünü görüyor, ancak 1,00 ABD doları için beklentiler var. Ripple (XRP), alıcılar ve satıcılar birbirine doğru çekilirken daha düşük zirveler ve daha yüksek düşüşlerle mükemmel bir sıkıştırma oluşumunda. Nihai sonuç, ayıların yoldan çıkması ve boğaların 200 günlük SMA’nın biraz altında 0,95 dolara yükselmesi için oda açmasıyla birlikte yukarı yönlü bir yükseliş patlaması olacak. Bu SMA, boğalar fiyat hareketini onun üzerine ittiğinde daha fazla yukarı potansiyele sahip önemli bir duyarlılık faktörüdür. 200 günlük SMA’yı boğaların lehine sağlam bir desteğe dönüştürmek ve herhangi bir düşüşe veya kar elde etmelerine dayanmalarını sağlamak için günlük bir kapanışın gerekli olduğu vurgulanmalı ve altı çizilmelidir.

Analiste göre, 1,00 dolar olarak belirlenen kâr hedefiyle, yatırımcılar uzun gitmek için herhangi bir durumda atlamak isteyecekleri ve ayıların teknik bir boğa tuzağı çekmesi için kapıyı açacakları için boğalar kör olabilir. XRP 0,84 dolara ve muhtemelen 0,78 dolara düşerek yeşil yükselen trend çizgisinin destekleyici bir unsur gibi biraz sallanmasına neden olur. Ancak 55 günlük SMA ve 0,78 dolar, destek sağlamak ve daha fazla zararı kontrol altına almak için mükemmel göründüğünden, ayı baskısı kısa ömürlü olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir